אנחנו חולים
שירה קמה בבוקר עם

אנחנו חולים../images/Emo7.gif שירה קמה בבוקר עם

חום, נתתי לה אקמולי והלכתי לעבודה, היא עכשיו בבית עם המטפלת ואחרי צהריים נלך לרופא אוף רק שזה יהיה משהו קל ויעבור מהר, לא אוזניםם, לא גרון, לא ברונכליטיס (לא יכולה כבר לשמוע את השם של המחלה הזאת) הלוואי שזה רק מהשיניים ורד

jole

New member
החלמה מהירה../images/Emo101.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo104.gif

אוף, אני לא יודעת מה לעשות, קבעתי

תור לרופא לשעה 6 אבל כל שעתיים המצב של שירה משתנה, אני בקשר עם המטפלת ועכשיו אמא שלי הגיעה אליי הביתה. פתאום יש חום והיא סמרטוט ופתאום אין חום והיא משחקת ומבסוטית פתאום יש נזלת ושניה אחר כך היא מפסיקה. מה דעתכן לקחת לרופא או לחכות עוד יום כדי לראות אם המצב משתפר אמרו לי שרק אחרי שיש 24 שעות של חום אז בעצם מתפתח משהו שהרופא יכול לראות אני לא יודעת מה לעשות אנא עזרו לי

אל תחכי

לכי לרופא. מבחינתי, ההמלצה להמתין 24 שעות היא תאורטית. אצלינו חום בדר"כ=דלקת אזניים, אז לא מחכים. זה לא ממש מדויק שאין לרופא מה לראות אם אין חום 24 שעות. דווקא יותר הגיוני שהתפתח משהו שהגוף מנסה להלחם בו. מה אכפת לך ללכת? מקסימום עשיתם טיול.

זה בדיוק מה שהיה לעמית עם השיניים

תלכי לרופא בכל מקרה שיבדוק אדמומיות בגרון,באוזן ואת הראות. אין מה להפסיד! תרגישו טוב!

אמא שלי עכשיו התקשרה ואמרה שהיא

רואה שפיץ של שן למעלה (עד עכשיו יש לנו רק שתי שיניים למטה) אז כנראה שזה באמת זה, ושירה משחקת ומאושרת אז דחיתי את התור למחר בשבע בבוקר ואם שוב יהיה חום אני אלך בינתיים אני תקועה בעבודה

שמחה לשמוע. והנה התנסית באחת

הסיבות לחכות 24 שעות ולא לרוץ לרופא. סיבה נוספת היא העובדה שהרבה מאוד מחלות ויראליות עוברות תוך 24 שעות וגם אם יש חום ואדמומיות בגרון או באוזניים זה לא אומר שזה יהיה שם עוד יממה. וחבל לתת תרופות סתם (ויש רופאים שנותנים מיד אנטיביוטיקה על כל אודם קטן) והכי חבל זה לשבת במרפאה עם ילדים חולים ולחשוף את שירה לכל מיני איכסות. אני למשל, למדתי בדרך הקשה ואני באמת מקפידה ללכת לרופא רק אחרי 24 שעות ולפעמים אפילו יותר אם אני רואה שיפור אחרי יממה.

ועוד דבר קטן, עצם זה שאת מאפשרת

לגוף להתמודד עם המחלה, מלמד אותו משהו לגבי ההמשך ולגבי מחלות אחרות. אם נתת מיד תרופות, הגוף לא למד כלום ולא התחסן ולא התחזק מעצם ההתמודדות. אז גם מסיבה זו כדאי לחכות קצת ולא לרוץ מיד לרופא ולא להוריד חום וכו´. וכל זה מנסיון אישי שלי עם הילדות ומשיחות שלי עם רופאים קונבנציונליים ומשלימים.

popo11

New member
../images/Emo104.gif אני מצטרפת לאיחולי ההבראה

המהירה. אנחנו הולכים לרופא ברגע שיש חום (אמא לחוצה, מה לעשות), אבל הרופא שלנו סופר-רגוע. כל פעם אנחנו באים, הוא מסתכל, פוסק וירוס ושולח אותנו חזרה הביתה לחם ואהבה (כך הוא ממליץ). פעם אחת קבלנו אנטיביוטיקה כי היה לנו דלקת ראות (
). אבל בגדול, זה אכן עובר. לי טוב ללכת כי אני חייבת להיות בטוחה שזה אכן רק וירוס. ושיניים? עדי נראה כמו ברז. נוזל לו האף כבר שבוע והפה כל הזמן פתוח אז הכל מלא רוק. רק שיצאו כבר !! הוא נראה כל כך
!

למעלה