אנחנו חייבים לעשות משהו!

MeetLofe

New member
אנחנו חייבים לעשות משהו!

אי אפשר לתת להם לשדר את העונה ה4 רק בעוד שבע שנים יללאה שיזיזו ת'תחת שלהם כבר מישהו יודע איך אפשר לשלוח הודעות לערוץ 3? אם כן אנחנו חייבים כ-ו-ל-ם לשלוח להם הודעות לפוצץ אותם בהודעות אם יש למישהו ת'כתובת בואו נעשה את זה

purple rain2

New member
אני כבר שלחתי לפני כמה שבועות

[או שמא זה כבר חודשים
] מכתב, ושאלתי גם מתי ישדרו את העונה הרביעית וגם למה לא שידרו את פרק הספיישל האקסטרה של העונה השלישית, ולא ענו לי....
אממ כנס לאתר של הוט3 ויש שם אפשרות "כתבו לנו" [למרות שאז זה לא עבד לי, אז שלחתי דרך האתר הראשי של הוט].

MeetLofe

New member
שמישהו יביא לי ת'כתובת בבקשה

ושכולם ישלחו המון פעמים תפוצצו אותם!

JULI4561

New member
נכון באמת צריכים לעשות משהו ...

אממ.. אני יכנס לאתר של הוט אני גם יכתוב להם אבל צריך שהרבה יגיבו ויכתבו !

MeetLofe

New member
בקרוב האתר הישראלי יעשה משהו

ישים קישור כדי שכל האנשים יפוצצו אותם אני רק צריך קישור בבקשה קישור ישיר

ReuT C

New member
שלחתי להם מכתב וזה מה שענו לי

זה מה שכתבתי להם וזה היה מזמן: להוט 3 שלום, אחת התוכניות האהובות עלי בערוץ היא התוכנית 'הטופ מודל הבאה', אך שמתי לב ששידורי התוכנית בארץ מאוד מעוכבים מבחינת העונות של התוכנית לעומת שידורי התוכנית בארה"ב (בערוץ הוט 3 התוכנית עכשיו באמצע העונה השלישית בעוד שבארה"ב העונה הרביעית כבר הסתיימה). לכן אני מקווה ומבקשת שבמקום לשדר תוכנית אחרת בימי שישי במקום 'טופ מודל' אחרי שהעונה הנוכחית תסתיים, שבבקשה תתחילו לשדר ישר את העונה הרביעית והחדשה. וזה מה שענו לי: חוצפה לשמה מה שכתבו לי אני הרי לקוחה אבל בכל מצב: הכבלים לא בדיוק "תוכנית כבקשתך" הכל כבר משובץ עד אחרי אוקטובר כשנקבל עונות אחרות הן ישודרו כמובן אם יהיה אפשדרי נקדים בנתיים אין שיבוץ ייום נעים להבא לא נענה ללא זיהוי הכותב! ולא על "חסוי" יום נעים

ReuT C

New member
בקיצור

הם לא כל כך שמים עלינו... והם ישדרו את זה מתי שהם רוצים אם בכלל

JULI4561

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif את חושבת שעלינו על משהו ?

למעלה