נורא תלוי באירוע ובאורחים
ההורים של הגבר התעקשו על הגשה - יותר מכובד, אנשים לא עומדים בתור. היה על זה ויכוח ארוך. הקטע הוא כזה, הגשה מכתיבה לך את קצב האירוע- מתי יושבים, מתי רוקדים, מתי עושים דברים אחרים. הגשה גם מכתיבה סגנון מסוים של אוכל. לכן היא מתאימה לסוג קהל מסוים - קהל מבוגר יותר, קהל מזרחי (ככה זה חצי אצלנו) וכו´. מזנונים מתאימים לאירוע צעיר יותר, לסגנון אכילה רשמי פחות. אנחנו אוהבים את זה כי זה מאפשר מגוון רחב יותר של מנות וטעימות. אנשים יכולים לקום, לאכול, לרקוד, לחזור ולאכול שוב ושום דבר לא יברח. מה הפתרון ? לחתושתי שילוב. יש אופציות לשילוב חלק מהמנות בהגשה וחלק במזנון (לדוגמא, סלטים וקינוחים במזנון, עיקריות בהגשה). אנחנו מתכננים לשלב בצורה אחרת - לעשות 3-4 שולחנות של "מבוגרים מכובדים" - סבים ודומיהם, שיקבלו הגשה ע"י מלצרים מהמזנון. לפעמים המקום דורש שתשלמו על המלצרים אקסטרה, אבל זה לגיטמי בעיני. שאר האורחים יתכבדו במזנון, כשלמצרים תהיה הוראה לשים לב, ואם מישהו לא קם, לשאול אם אפשר לעזור.