אנחנו יוצאים לחופשה

אנחנו יוצאים לחופשה ../images/Emo160.gif

אנחנו יוצאים לשבועיים לחופשה בארה"ב - פלורידה ליתר דיוק. זו חופשה שלי עם בעלי, בלי איה. איה תשאר בבית עם המטפלת שלה, וקצת יותר סבתות מהרגיל. לקחתי את כל המיילים שאגרתי בנסיעות העבודה והזמנתי לנו כרטיסים - וזה הפך לעובדה. אז אחרי תקופה לחוצה, שוחקת ולא קלה בעבודה, ולפני תקופה עוד יותר לחוצה ועוד יותר הסטרית, אני לוקחת פסק זמן קטן של ים ושמש ושופינג. כיוון שאני לא לוקחת את ידידי הלפטופ שבדרך כלל מתלווה אלי לנסיעות, אני מאחלת לכן לשבועיים הקרובים ימים נפלאים, חג שבועות שמח, המון שמחה אור ואושר לכולכן, ושיבוא כבר הקיץ! ולקינוח תמונה מתוקה של איה - שיש לה חיבה עתירה לנעליים (גם של אבא).

תבלו יפה ואל תשכחי -

מרגריטות (רגילות בבקשה..) גיירו משובח בלבד, ואיך שכחתי - ארוחת אג מקמפין (בלי הנקניק) במקדונלדס!! נשיקות!

אחותי, אני רק צכירה לבדוק איך את בק

בקניות (למשל אם את אוהבת גם לרוקן את המדפים בוולמרט ולא רק בגאפ (או שזה לא שווה בעינייך) והאם את אוהבת לקנות חצי סייב און, ואנחנו מוכנות לנופש זוגי משלנו..

סעו בשלום וחיזרו בשלום../images/Emo104.gif../images/Emo160.gif

אנחנו נחכה לך כאן (ונקנא קצת, אם יורשה לנו
).

דיאנה1

New member
איזה כיף לכם. תטיילו ותבלו ותעשו

חיים. ואיה ממש מתוקה עם הנעלים האלה. אנחנו בינתים לא מעיזים לצאת אפילו לסופשבוע בלי בר... כלומר אני, לא אנחנו. לא מזמן בעלי אמר לי שנראה לו שאנחנו זקוקים לאיזה סופשבוע לנפוש רק אנחנו. אבל אני לא מוכנה.

שירי ל

New member
איזו תמונה משגעת!

תהנו, תבלו, תדלקו ותעשו חיים! תחזרי אלינו מהר!

jole

New member
תהנו ..תכייפו...כל הכבוד../images/Emo104.gif

בקרוב אצלינו...

michal@gal

Active member
מנהל
תבלו ותהנו

ותעשי בשמי קניות ב K-MART, TARGET ודומיהן. איך שאני מתגעגעת לשופינג!

למעלה