אנחנו כנראה המדינה המטומטמת בעולם

אנחנו כנראה המדינה המטומטמת בעולם

ראיתי היום טלוויזיה כמו בולם בטח ראיתי את הפיגוע שכמובן בוצע על ידי ערבים "ישראלים" שוחרי שלום ולאחר מכן ראיתי את ישיבת הכנסת.. 10 ערבים בכנסת?! אני רוצה להבין איך המדינה המטומטמת הזאת מכניסה חלאות כמו סרסור וטיבי לכנסת?! איך?! איזה עוד מדינה הייתה מכניסה חלאות שדוגלות בהריסת המדינה לכנסת שלה? איך המדינה הזאת לא מכניסה לכלא חלאות פושעי מלחמה כמו זוכרות ויש גבול שיום יום עוסקות בלהרוס את מדינת ישראל? המדינה הזאת נופלת לקרשים יותר ויותר בכל יום עצוב לי לראות את זה...

טולאי

New member
תגובה

1. הפיגוע הנפשע לא בוצע על ידי ערבים ישראלים אלא על ידי פלסטיני. 2. ישנן 12 ערבים בכנסת: במפלגות הערביות (בל"ד+רע"מ),2 בחד"ש היהודית-ערבית, שניים בעבודה ואחד בקדימה. ד"א, טיבי לא דוגל בהריסת מדינת ישראל, אתה מוזמן לקרוא את הפרוטוקול של וועדת הבחירות של הכנסת השש עשרה בו התקיים הדיון על ח"כ טיבי. 3.פושעי המלחמה הם לא "יש גבול" (איך הם יעשו פשעי מלחמה אם הם מסרבים?) ו"זוכרות". מה שבאמת לא מובן, איך נותנים לפאשיסטים להכנסת לממשלה.

קרא עיתון

אהה שכחתי.. ב"הארץ" זה בטח לא כתוב הפיגוע בוצע על ידי פלשתינאי שהגיע לפה בעזרת ערבים ישראלים וזכה לתמיכה מלאה מצידם מבחינתי הפיגוע בוצע על ידי ערבים ישראלים

Leiden

New member
נכשלת בהבנת השיטה הדמוקרטית

"המדינה"- ישות אמורפית- אינה בוחרת את הרשות המחוקקת שלה. אזרחי ישראל הם שבוחרים את הרשות המחוקקת וזו בוחרת מתוכה את מנהלי הרשות המבצעת. לכן גם אני לא יכול לבוא בטענות ל'מדינה' על כך שיושבים ברשות המחוקקת לאומנים ופונדמנדליסטים. סרסור וטיבי הם נציגיו הלגיטימים של מיעוט לאומי במדינת ישראל. כל עוד עשרות אלפי מאזרחי מיעוט זה יראו בהם נציגים ראויים שלהם הם יימנו על הרשות המחוקקת- גם אם זה לך לרועץ. אתה מתנסח באופן אדנותי וברור שאינך מסוגל להתמודד עם פלורליזם של דעות ואינך מעוניין בו. מפני מאפיינים פאשיסטים כאלו, המ דינה צריכה להגן על עצמה.

סרסור לא לגיטימי

בנאדם שדוגל בהריסת מדינת ישראל (וזה שזה לא כתוב לו במצע זה לא אומר שהוא לא מאמין בזה) ובקשרים עם טרוריסטים מהחמאס ומי לא יודע מי הוא לא ראוי להיות חבר כנסת שלא לדבר על לא ראוי להיות בכלל במדינה הזו אחמד טיבי שבלשכתו הוכרז על יום אבל במותו של ערפאת והוא שם את התמונה שלו ולא יודע מה עוד (אני זוכר שהיה הסיפור הזה) הוא בנאדם שתומך בהריסת המדינה הזאת אם תרצו או לא

Leiden

New member
לגיטימיות לא נקבעת על ידי או על ידך

אלא ע"י הבוחרים וע"י הרשות השופטת שאישרה את השתתפות מפלגתם בבחירות. הגישה שלך פטרונית - מי שמך לקבוע מי 'ראוי' להיות אזרח המדינה? אזרחות איננה תגמול על התנהגות כלשהי.

pelegs

New member
אז אם זה לא כתוב להם במצע, למה אתה

כה בטוח בזה? תן לי לנחש - כי הם ערבים, ועל-כן "רוצים להשמיד את המדינה". הרי על דרך זו אני יכול להגיד שזה שבמצע "האיחוד הלאומי" לא כתוב שהם רוצים להשמיד את העם הפלסטיני לא אומר שהם לא רוצים לעשות זאת. בוא נשאל, למשל, את אחמד - שותפו לחדר במעונות בטכניון של הבחור שמהמחשב שלו אני כותב הודעה זו. האם אחמד רוצה להשמיד את המדינה? "בטח לא! :)" (ציטוט שלו) וכמוהו כמעט כל ערבי אחר שדיברתי איתו כאן, ובמקומות אחרים (למשל בבילעין - והם אפילו לא ישראלים). אולי המחשבה שערבי = שונא ישראל נובעת מהעובדה שאתה לא מכיר את הציבור הזה באמת, ואתה בעיקר מוזן בתקשורת והווי אנטי-ערבי? מצא בבקשה נימוקים מוצחלים יותר לפחדים שלך.

למעלה