אנחנו לא וויתרנו למזג האויר

eOfer

New member
אנחנו לא וויתרנו למזג האויר ../images/Emo3.gif

התחיל קפוא עם זרזיפי טיפות, השתפר במהלך עם שיפור בטמ"פ, נגמר מהר מדי אבל עם
נעימה. למסלול המוכר והטוב (נטול הפתעות וכמעט גם נטול הבוץ): ערד-מצדה, דרך הר צלה וברכת צפירה משופר (
)
אייל, יוני, דוד ודיוויד: היה

eOfer

New member
כווווווווולם מנווטים ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

רגע לפני הכניסה לירוק (למרות שמכירים)

eOfer

New member
"אני מסנגל משמע אני קיים" ../images/Emo70.gif

אייל במדבר

eOfer

New member
עו"ש בהר צפירה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

eOfer

New member
הפסקת בקלאווה עם תה תפוחים וקנמון

מצאנו נקיק מצוין להתחבא בו מפני הקור ואז קראו 2 דברים: 1. אייל הפתיע עם בקלאווה; 2. השמש הפתיעה עם קרניה החמות. איזה דברים קראו לנו היום

יורם חן

New member
השפיץ הבולט ברקע זה ../images/Emo26.gif

הארמון הצפוני של מצדה, שנחשב לארמון מפואר. נחפר ושוחזר בחלקו בעבודות מקיפות שהחלו ב-1960 בניהולו של יגאל ידין. עופר- אחלה תמונות

eOfer

New member
תודה יורם ../images/Emo70.gif אכן שפיץ של ארמון...

המראה נגלה בתחילתו של השביל הכחול רגע לפני שהוא נהיה בלתי עביר בעליל. אין ברירה וחייבים כאמור לסור על העקבות ולנסוק לעבר המצדה בדרך 4X4 כ 500 מטרים לפני צומת השבילים אדום-כחול שבכיוון מעלה ענבה. הגלישה לתחילתו של הכחול כאמור, שווה ת'מאמץ והנוף מ-ד-ה-י-ם

יורם חן

New member
לא רכבתם את הכחול ? למה ?

אם אתם מחפשים עוד קטע טכני אז אפשר לחזור מהתצפית של ראש ענבה אחורה עד לדרך 4X4 ואז שמאלה ושוב שמאלה ואתם פוגשים בכחול, בחלק העליון שלו. יורדים בסינגל רכיב קטע קצר ואחכ ירידה רגלית קצרה וחציה של ואדי ומשם הכחול רכיב לחלוטין- סינגל מלא אבנים, עד לכביש מצדה מערב, בנקודה מזרחית יותר ממה שיוצא השביל הרחב.

eOfer

New member
כן, דווקא חיפשנו את השמאלה הנוסף

שאתה מדבר עליו, אבל כבר לא היה לנו כ"כ זמן להרפתקאות חדשות. אגב, הפעם גם יצא לרכוב את האדום הרחב מהר צפירה ולא לסינגל כהמלצתך. היה COOL !

davidho

New member
הכחול הוא די לא רכיב

בחלקים לא קצרים. ה"ירידה הרגלית הקצרה" היא לא כל כך קצרה! גם "חציית הואדי" (המשך נחל ענבה בואכה עין ענבה) היא למעשה טפוס על קיר ומסירת אופניים אחד לשני, עם מקדם סיכון לא קטן. זה נכון שאחרי זה הוא רכיב אך הוא מלא אבנים ולרוכבים "רגילים" (כמוני) לא מהנה במיוחד. היינו שם 4 רוכבים לפני מספר שבועות (עירא, אודי, אורי ואני) וכולנו הסכמנו לנאמר לעיל. דווקא השביל שלקחנו אתמול (דרך הר ענוב) הוא נחמד - עליות וירידות מהירות! לסיכום - הכחול לאקסטרימיסטים (מסוכיסטיים?)! חג שמח!!

יורם חן

New member
כל אחד וההנאות שלו, ובכל זאת......

הירידה בכחול לואדי רכיבה בחלקה האחרון, עד לערוץ עצמו- טכנית מאוד. לאחר שיורדים את הכחול לואדי, לא הולכים לפי הסימון אלא חוצים ישר לפנים, ואז לא צריך להעביר אופניים ("עם מקדם סיכון גבוה") וגם רוכבים יותר. עשיתי את שתי אפשרויות החציה של הואדי וכמו כן רכבתי גם את האופציה שאתם עשיתם (ב-3 הזדמנויות שונות). מדובר בשני מסלולים שונים- אחד לא טכני שמוציא אותך באמצע הכביש והשני טכני ביותר שמוציא אותך בול (כמעט) על מצדה. עכשיו נישאר רק לבחור.

eOfer

New member
קבל עצם "5 ב Anodize ../images/Emo141.gif

על סמ"ש
אדום
עם מכנס
אדום
וסלעים ב
אדום
וכולי כבר
אדום
מרוב אושר אחרי רכיבת מדבר אמיתית ראשונה על ה Id. שיהיה לכם יום
אדום
וחג שמייח

eOfer

New member
יפה שאתה זוכר, אפילו אני כבר שכחתי

בכל אופן זה לא קרה בן ליל..עברנו תלאות למחביר (אני והגלגלים
) 3.5 - 5 אינטש של זויות משתנות (G-Zero), ארבעה אינטשים קבועים ו'יציבים במיוחד' (Palomino) ואפילו "5 נפלאים ואגרסיביים למדי (Heckler). אני מאמין (וגם רוצה מאוד לקוות
) שהגענו למנוחה ולנחלה עם העגלה הנוכחית למרות שאף אחד כבר לא מאמין לי... ב'נתיים, פ ג ז שבילים רקטי !

למעלה