אנחנו לא לבד!

אנחנו לא לבד!../images/Emo223.gif

http://e.walla.co.il/?w=/221/1296246 ממש נחמד לראות כתבה גדולה על זה שקוראת למחאה, אם זה לא יעזור להשפיע עליהם אני כבר לא יודעת מה אני אפרסם שם בתגובות גם את העצומה [למקרה שמישהו עוד לא עשה את זה] אבל עדיין תחפרו בתגובות, זאת גם דרך להראות שיש התעניינות בערוץ

מ ר ו

New member
הגבתי גם...

ואני חשבתי שוואלה ויס נורא אוהבים אחד את השני...

NothingInMyWay

New member
זה דווקא טוב להוט

ואני לא מבינה מה הקטע של יס. אחוזי צפייה נמוכים? איך זה ייתכן? :-\

GaIi4697

New member
העיר גם כתב משהו

לא נראהלי שאפשר לקרוא, אז הנה: "תרבות העיר" נגד יס אז אתה מגלה שדווקא את הערוץ הזה, הערוץ שדרכו שמרת על קשר עם העולם הגדול, הרחב, המלודרמטי של הצעירים, איפה שלמדת להכיר להקות כמו פרנץ פרדיננד, ארקטיק מאנקיז, קינגס אוף ליאון, ארקייד פייר, קסביאן, וייטסטרייפס, דה סטרוקס, אניטרפול, בייבישמבלס, דה וומבטס ורבים וטובים אחרים, דווקא את הערוץ הזה מחשיכים לך השבוע. עכשיו, בשם חוקי השוק ("אחוזי צפיה נמוכים"), רוצים להחשיך את מעט רוח הנעורים שנשארה בנו. כאילו שחסרים לבעלי הון עשרות ערוצים מחורבנים ואזוטריים אחרים. ברם נאמר שיחשיכו את הערוץ הטורקי, הרי שהקהילה הטורקית בארץ מאוד תיפגע. אם יחשיכו את שידורי RTL הקהילה הגרמנית מאוד תיפגע, וכן הלאה. לנו, צופי M2, אין קהילה. מקסימום איזה קפה בשנקין. והרי אין בארץ ציבור נרדף משלנו. אנחנו אבק אדם: בעלי מקצועות חופשיים, אליטיסטים, הומואים, שינקינאים, שמאלנים מניאקים אנחנו, אז מה לנו כי נלין? לא מגיע לנו ערוץ משלנו. האמת? זה היה חזק

GaIi4697

New member
יאא איזה מגניב

חפרתי עכשיו בעיתון ויש בפנים כתבה 2 עמודים על הדיוידי החדש של בייבשמבלס ותמונה גדולה של פיט

GaIi4697

New member
אהה:ם

יש גם כתבה של עמוד שלם על M2 [תמונות של וייטסטרייפס וAM וומבטס] ועוד איזה תגובה קטנה על זה שהכותרת שלה היא יס מניאקיםXD

GaIi4697

New member
קצת חפרתי

אבל תראו! הכתבה בעיקרון מה שכתוב בשער והם הוסיפו "המחאה הראשונית הזו ברשת עיתוני "העיר" היא רק ההתחלה. התחיל מאבק להחזרת M2. המשך בשבוע הבא". נקווה שהם יקיימו..

:0 איזה עיתון זה בכלל?!../images/Emo223.gif

אף פעם לא שמעתי על זה
והורידו כבר את הערוץ? כי אמרו 12 אבל דיברתי עם מישהו והוא אמר לי שאתמול הוא עדיין ראה את הערוץ ביס

למעלה