אנחנו לא מוותרים!!! - פתחתי עצומה

2DH

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תצביעו ! (אני הצבעתי) שיראו שהצופים מוכנים להשקיע מזמנם כדי למחות נגד הורדת הסדרה ... אם אף אחד לא ילחם מבחינתם הכי קל להוריד את הסדרה. אם הם יראו שלצופים מספיק איכפת והם (הוט יס וכל מי שאחראי להורדת הסדרה) עלולים להפסיד מכך הם ישקלו להתאמץ קצת יותר כדי להשאיר את הסדרה בארץ.

פשוט חצופים.

אני לא מבינה את החוצפה האדירה של הוט. אי אפשר לסמוך עליהם!! מה פתאום מורידים את התכנית שמשודרת כל כך הרבה שנים? ועוד בשביל מה?? בשביל היפים והאמיצים שיצאה כבר מכל חור? חייבים לבדוק מה קורה שם. לא מספיק שהורידו את הולמרק עכשיו גם את זה??? זהו, ההחלטה התקבלה. אנחנו (וכל המשפחה המורחבת) עוברים ליס.

abcd80

New member
מהוט נמסר לי

שהבעיה היא עם סוני העולמית שהיא ספק התוכן של הערוץ..

*וס אמא של הסוני האלה, כאילו ממש חסר להם כסף

אגואיסטים מסריחים. כלכך הייה קשה להם להתפשר!?!? איזה עולם אגואיסטי אנחנו חיים..

alwaysdays

New member
../images/Emo58.gif

בימי חיינו נפטרו מרוב דמויות מוכרות רק בגלל כסף עכשיו באמריקה יש רק משהו רק 4 דמויות מוכרות שנשארו מג'ון מרלנה ג'ק גניפר אוסטין קארי צ'לסי מקס מימי שון בל בילי לוקאס פטריק סטיב קיילה טוני פרנקי שון הסבא טק בוני ניק אבי ועוד ששכחתי

באמת חוצפנים!! איכסס

מה שהכסף עושה לאדם. וזה לא שהם באמת נזקקים. הם פשוט רצים שליטהההההההה ועושרר וכבודד, ושילכו לה*דיין הצופים.

alwaysdays

New member
../images/Emo58.gif

לא יודעת אם זה בגלל כסף או לא כי עכשיו כל אופרות סבון בסכנה כבר ביטלו 3 אופרות סבון במשך שנתיים אחרונות בארה''ב מה שמעצבן איך העיפו את שחקנים בשנים אחרונות ויחס לשחקנים וכתיבה גרועה שלא מתאימה לדמויות מוכרות מעטות שנותרו בסידרה בגלל זה לא חשוב לי אם ימשיכו את סידרה או לא פה כי מי שרואה פרקים של ארה''ב רואה איך זה סידרהעכשיו שונה לגמרי ואיבדה את מה שהיה מיוחד לסידרה ולב סידרה ומתעלמים מהיסטוריה של דמויותקיימות זה כמו דמויות חדשות לגמרי היו פרקים שזיעזעו והגעילו אותי בפרקים עתידים שחלק ממני שמח שאני לא חייבת לראות את זה בישראל

santa barbara

New member
טוב שלחתי פקס להוט...

קצת מאוחר לצערי אבל רק עכשיו חזרתי הבייתה...מקווה שזה יעזור...

2DH

New member
מקפיצה למטרות טובות :)

לטובת מי שפספס לא ראה לא ידע או שכח להפיץ ברבים כדי שעוד אנשים יחתמו... :) (אני בכלל מקווה שזה יוקף)

חתמתי

לא מוכנה אפילו לחשוב שיורידו את הסדרה. רואה אותה מאז שהתחילו לשדר אותה בארץ!!!!!

למעלה