אנחנו לא מוצאים נעליים !!??

simchamiryam

New member
אנחנו לא מוצאים נעליים !!??

שלום לכולם שמחה מרים כבר הולכת ממש יפה ואנחנו רוצים לקנות לה נעליים אבל לא מוצאים. הרגל שלה מאד קטנה, נראה לי בסביבות מידה 16, בדניס בראון יש לה מידה 17 וזה עדיין מאד גדול. בחנויות שהיינו אמרו לנו שהמידה הקטנה ביותר 18. נראה לי שזה שהרגל שלה מאד קטנה קשור לזה שהיא הייתה 9 חודשים עם נעליים ובגלל זה הרגל לא גדלה. האם זה קרה למישהו? האם יש קשר? מה הייתה מידת הנעליים הראשונה שלכם?(היא כבר בת שנה וארבעה חודשים) הירושלמים יש לכם חנות מומלצת שאתם חושבים שנמצא שם ? תודה יום טוב יונה

טאניוש

New member
יש לי השערה ../images/Emo8.gif

יונה, המימדים שלך לא ממש מרשימים
, סביר מאד שלא תהיה לך בת בגובה של שחקנית כדורסל ועם מידת נעליים 43. אני כלל לא חושבת שזה קשור במכשיר (הנעליים פתוחות מקדימה ולא מפריעות לרגל לגדול). היא פשוט ילדה קומפקטית. אבדוק לך לגבי החנות (אנחנו עוד לא בעיניין הנעליים).

האמת... בלי נעליים...

עדיין יש לנו מידה קטנה מאוד. לא יודעת אם יש לזה הסבר אבל היום, כמעט בן שלוש, אנחנו עדיין "כמעט" מידה 23..... לא יודעת היכן ניתן להשיג מידה קטנה יותר אולי בנמרוד??? באלפטן???? בהצלחה

ilana k

New member
גם לנו הייתה את הבעיה הזאת

לפי דעתי נעליים קטנות יותר מ 18 אפשר למצוא רק בחו"ל. הורים שלי הביאו לליאור סנדלים ונעליים במידות 16 ו 17. אם יש לכם אפשרות שמישהו ישלך לכם אז זה פיטרון יחידי.

גווניבר

New member
לפי מה שאני יודעת

הגודל של הרגל מושפע מהק"פ, הרגליים הן בד"כ קצרות ורחבות. לא מהשימוש בנעליים.

למעלה