אנחנו לא סוגרים את הפורום

אנחנו לא סוגרים את הפורום

שלום לכולם, אנחנו לא נסגור את הפורום מאחר ובכל זאת יש בו פעילות. עם זאת, אנחנו מודעים למאד ל-Wolfyy על הניהול הנהדר, ונשמח לקבל ממכם הצעות ניהול חדשות! אז אם אתם מעל גיל 16 ויש לכם זמן ונכונות להיכנס לפורום לפחות פעם ביום, להתעדכן ולהפעיל אותו, ואתם כאמור - שולטים בכל מה שקשור בטים ברטון - נשמח לשמוע ממכם ולמנות אתכם למנהלים החדשים של הפורום! הקישור להצעת הניהול - בחתימה
בהצלחה!!

אוו יופי, בדיוק רציתי להצטרף!../images/Emo13.gif

אז אני חדשה פה! אני ליאת, עוד מעט בת 16 מפ"ת... אני ממש אוהבת תסרטים של טים ברטון ואני אשמח אם תקבלו אותי..

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

אין פה הרבה אנשים נקודה
אבל תביאו עודXD ברוכה הבאה ד"א, אני אכן מסגכימה איתך החתימה... דראקו מלך
ובכלל כשהוא מגיע עם הארי, אז בכלל( ואני דיי לא אוהבת את הארי, אבל כשהארי עם דראקו, זה פשוט מושלםםםםם
)

y a m i girl

New member
איזה יופי!|מדוזה|../images/Emo82.gif

הייתי לוקחת זאת תחת חסותי, אבל אני מתגייסת ביום שלישי _( עוד שבוע! *מתה*) ככה שזה לא אפשרי. אבל אני אנסה לבקר בפורום. צריך להחיות!

Oyster Girl

New member
קיצור מודיעין ../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

זה בסדר, עם הזמן מרפים קצת מהדיסקרטיות
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה. הטירונות היא אחת החוויות הכי מיוחדות שתעברי בחיים שלך אז אני מקווה שתלמדי להנות ממנה במקום לשקוע בקשיים, לי אישית היה הכי כיף בעולם
. מקווה שלא תשכחי לבקר פה ולספר מה קורה איתך

y a m i girl

New member
../images/Emo13.gif תודה||מדוזה|../images/Emo82.gif

בהחלט הדברים היותר נחמדים שנאמרו לי לפני הגיוסXD כולם נורא מרושעים
XD אמרתי את ה"אבל אם אני אגיד לך אני אהיה חייבת להרג אותך" בצחוק, אבל אני עדיין לא לגמרי סגורה מה אני הולכת לעשות שמה...אז זה לא משנה בכל מקרה

LadySilkworm

New member
ווהו!!

מי מציע את עצמו? :) האמת שאני יכולה אבל אני לא מבטיחה על הלהיכנס לפחות פעם ביום..

theEscapist

New member
תשלחי מועמדות. מה רע? אני בעדך.../images/Emo23.gif

וגם אם אולי אני אזכה לתפקיד, אני אשמח אם יהיה לי עוד מישהו להיעזר בו. *אהמאהמ*

LadySilkworm

New member
וול בדיליי רב אני עונה,

אבל הצעתי. :) ועכשיו אני אכנס כל יום לפורום, מצטערת על שנעלמתי וכו'..

למעלה