אנחנו מבולבלים

ענתי12

New member
אנחנו מבולבלים

שלום לכם אני חדשה בפורום הזה . לצערי כנראה שגם אבי חלה במחלה ואנחנו מאוד מבולבלים . לפני כשנתיים הוא אובחן כחולה בדמנציה ווסקולרית וטופל בתרופות שונות . בתקופה האחרונה חלה ירידה בזכרון , בלבול ,רעידה בידיים ,כאבי בטן ועוד תופעות . הוא נבדק במרפאת זכרון בבית חולים תל השומר ושם נאמר שהתרופות שקיבל לא הגיעו למינון הטיפולי ולכן במשך שנתיים הוא למעשה לא קיבל טיפול מתאים . נאמר שזוהי דמנציה מסוג אלדציהיימר והומלץ ראשית לאזן אותו ולתת לו תרופות לשיפור ההתנהגויות ולנסות למזער את הדיכאון וההתנהגויות הלחוצות יחד עם ממורייט ומאוחר יותר להתחיל באביקסה . עלי לציין שפיסית הוא מתפקד מצוין . אמא שלי שמתפלת בו ובמקרה היתה אחות במקצועה נותנת לו כל מיני תוספים כמו ויטמינים ,פרחי באך ורסקיו להרגעה . יחד עם זאת היא מבולבלת משום שהכדור שניתן לו על ידי הרופאה בתל השומר לא התאים והרופאה אמרה לה להפסיק לקחת אותו . משום מה יש לי הרגשה מאוד לא טובה שאנחנו לא נותנים את הטיפול המתאים או שאולי מהתחלה והפסקה של תרופות נוצרה איזו שהיא הרעלת תרופות . מה אתם מציעים לי לעשות ?אני מניחה שיש לכם ניסיון . אודה לתשובה ממי שיןכל לענות לי .

nurithro

New member
לנסות ללכת לגריאטר

מהידע שרכשתי במהלך השנים נראה לי שאולי כדאי לפנות לרופא גריאטר שרופא את האדם בשלמותו ולא רק את הבעיה העצבית או ההתנהגותית (שרואה הנוירולוג ו/או הפסיכאטר). רופא גריאטר עם נסיון יש סיכוי שיוכל לבדוק האם זו הרעלת תרופות כי הוא רואה רק קשישים. נקווה שתצליחו לעלות על דרך המלך בהקדם. שנה טובה

פנטזי1

New member
תגובה

אחד החברים בפורום המליץ על ד"ר גינדין שהוא גריאטר מומחה לאלצהיימר .לדבריו הוא מקבל במרפאות חוץ של אסותא.כדאי להתיעץ איתו.

מני בר

New member
מוסיף

שכן כדאי לשמוע עוד דעה מרופא גריאטר. למרות שאני מניח שהבדיקה האבחונית של בעיית הזכרון היתה ממצה בתל השומר. אגב איזה ציון קבל בבחינת הזכרון? ומה דעתם על האיביקסה ויעילותה? מה מקבל לתופעת הדכאון?

ידידים

New member
אביקסה

שלום רב, אנו בנסיון של האביקסה למעלה מ 9 חודשים. כפי שכתבתי בעבר אני לא רואה שהתרופה משפיעה לטובה, נאמר לי בזמנו שרואים תגובה רק לאחר מספר חודשים "?" כאשר שאלתי את הרופאה שמטפלת ביקרה לי מה הנסיון שלה לגבי התרופה, תשובתה הייתה "יש כאלה שטוענים שהתרופה עוזרת." עדיין אין לה נסיון עם הפצינטים שלה. מצפוני אינו נותן להפסיק זאת. אני מחכה לתגובות נוספות מצד יתר משתתפי האתר. שתהייה לכולנו שנה טובה , שנת בריאות ותיקווה.

אביקסה

לידידים שלום, האם את נותנת לאביך רק אביקסה ? האם ניסית ממוריט ? אבי מקבל ממוריט 10 מ"ג למעלה מ- 3 שנים . וזה היה טוב. לא היתה הידרדות במחלה. עכשיו יש התדרדרות, ואני מוסיפה אביקסה 10 מ"ג.

אירילה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ענת , מצטרף לדעתה

של נורית לפנות לרופא גריאטרי (פסיכוגריאטר) המומחה בבעיות זיקנה ,לפעמים כפי שאת אומרת החולה בריא מבחינה פיזית אולם המחלה היא זיקנה בנוסף למחלות הנלוות כמו האלצהיימר. לתרופות אין תמיד ביטוח ,יש כאלה שהתרופות עוזרות לטווח ארוך ויש כאלה שלא משפיעותתת כלל ,ככלל יש לזכור שעל כל חולה זה משפיע אחרת ,נכון שהתרופה ניתנת כנגד סימפטום מסויים , אבל לא אצל כולם ההשפעה היא אותו הדבר. הרעלת תרופות עלולנ להביא לבלבול ושינוי התנהגות. כאמור מצטרף לדעתה של נורית. שתהיה לכם ולכולנו שבת שלום ורק טוב גרשון

למעלה