אנחנו מהנוער העובד והלומד

אנחנו מהנוער העובד והלומד

מה המצב איתכם הצופים? זה לא סוד שאין אהבה גדולה בין הנוער העובד לצופים- אבל בכל זאת החלטנו לכתוב לכם- אולי קצת לשבור את הקרח... בכל אופן נכנס אלינו לפורום מישהו בשם אלון שעשה בלגאן עצום רק בזה שהוא כתב שהוא מהצופים, אז אלון- בטח הרגשת מקובל שכולם שלחו לך מכתבים (חלק נאצה)... אנחנו מקן זכרון יעקב, ובתור פעילות בנוע"ל אנחנו קצת מתקוממות על החוסר שויון של מערכת החינוך לשתי התנועות - אפילו שאנחנו התנועה היותר גדולה בישראל (במפקד האחרון נספרו 94,000 חניכים) אנחנו מקבלים תקציב... לא משהו - ננסח את זה ככה, לעומת כמה מיליונים שנכנסים אצלכם לשבט אחד.... אז רצינו לדעת משהו- במקום שנכתוב אחד לשני מכתבי נאצה (תשאלו את אלון ) אולי נפגש שתי התנועות (נציגות, כמובן) ונלמד אחת על השניה, כי לומר את האמת- אתם מסתכלים עלינו כעל אנשים חסרי ערכים וגם אנחנו לא הכי מבינים מה הערכים שלכם. אז אולי תסבירו לנו? פה, בפורום?

נוע"לניקיות יקרות!

מה שלומכן? איך הקן שלכם? איך החבר´ה? יופי...אז אני רוצה להגיד שדי הסכמתי איתכן סך הכל,אבל היו לכם כמה טעויות-בתור חברת שכ"בג,אני יכולה להגיד,שהטענה שלכם,ש"כל שבט נכנסים לו מיליונים" בכלל בכלל לא נכונה! זה מאוד אופייני לכם,להתבכיין על כמה מייבשים אותכם וכל זה.. עוד משהו- אני בכלל לא מסכימה לזה שאתם ,אנשי שכבה בוגרת שמבינים בערכים של התנועה שלכם,נכנסים לפורום הזה,שהוא ברובו חניכים,והוא גם פועל זמן קצר ביותר (שבועיים!) ומתחילים להגיד שהתנועה שלנו חסרת ערכים ובלה בלה-והיו דברים כאן-אז אני בתור אחת השכב"גיסטיות היחידות כאן,כתבתי תשובה די מוחצת,ושכב"גיסטית נוספת אפילו הגישה לכם בחפץ לב את משנתנו החינוכית על רגל אחת-תוכנית ההדרכה שלנו! אז אנא מכם,אם ברצונכם לדעת יותר-לכו לפורום המבוסס באמת,שנמצא בוואלה,בקהילה מאוד גדולה שנקראת "תנועת הצופים" בתודה, לימור, שבט "אופק" רעות,הנהגת מרכז

2B LoOnY

New member
אוקיי

למעלה, כתבתי הודעה ארוכה ומייגעת, אז אם בא לכן, תבדקו שם יש שם קצת על ערכי הצופים, איך זה שיש ערכים למרות שאנחנו לא פוליטיים, ההשקעה שכרוכה בהכנת פעולה וזהו בערך שווה לבדוק! לוני

למעלה