אנחנו מועמדים לשני פרסים בגראמי!

Drorrrrrr

New member
אנחנו מועמדים לשני פרסים בגראמי!

מועמדות ראשונה שיר השנה עם Clocks, מול: Crazy In Love של ביונסה Where's the love של בלאק איי פיס Lose Yourself של אמינם Hey Ya של אאוטקאסט. מועמדות שניה קליפ השנה עם The Scientist, מול: Hurt של ג'וני קאש. Die Another Day של מדונה. Concrete Angel של מרטינה מק'ברייד Hey Ya של אאוטקאסט. נו, אז יש לנו שני גראמי?

Drorrrrrr

New member
ותוספת קטנה ../images/Emo26.gif

השיר בתור Record- כל ההפקה וזה מסביבו. תודה לבוקי
.

דיתוּש

New member
מממ...

במועמדות לשיר השנה-לפי דעתי לביונסה ולבלאק איי פיס יש הרבה יותר סיכויים לזכות. השירים שלהם הרבה יותר פופולריים... עם כל כמה שאני אוהבת את השיר הזה (ואני מאוד אוהבת אותו) לא נראה לי שיש סיכוי. במועמדות השנייה לקליפ השנה-בדיוק חשבתי על הקליפ הזה שהרעיון שלו פשוט מגניב לגמרי, ממש רעיון מדהים לקליפ-ואם כבר אז אני חושבת שזה או הוא או Die Another Day של מדונה. שני הקליפים האלה הכי מצאו חן בעיניי מהרשימה, כך שכאן אני נותנת לו סיכוי גדול לזכות. שלא נדבר שהשיר הזה שיר מדהים

בוקי ש

New member
בא נגיד שזה לא טקס פרסי MTV

וזה לא נמדד לפי רף הפופולריות... לדעתי יש לשיר+הפקה סיכוי טוב מאוד לזכות, לבלק אייד פיס יש גם סיכוי, לביונסה אין ממש... בקשר לקליפ, זה או הם או ג'וני קאש בלי ספק. הקליפ של מדונה לא צריך להכלל בכלל, והכלל של אאוטקסט מגניב אבל אין להשוות באפקטי המצלמה בינו לבין "המדען"...

edlessme

New member
"אנחנו" הולכים לקבל אחד בלחץ...

איייין מצב שקלוקס.. עם כל כמה שמגיע לו שיר... ה..ארבע שנים האחרונות... יקבל את הגראמי...האמת היא שאני גם מוכן לשים כסף שאמינם לוקח.... לקליפ... המממ.. אוליי... כאילו.. מבחינת צילום והכל.. זה היה טוב... אבל מצד שני hurt של ג'וני בוי יכול בהחלט לקחת עם המלודרמטיות שלו... את דיי אנוט'ר דיי פסלתי בגלל.. שלא יודע.. פשוט... יותר מידי פעמים כבר ראיתי את המילחמה של טוב ורע... מה גם שה..לאציודע... האקדמיה.. תיספוג ביקורת בגלל התוכן של הקליפ.. (הקבלה, לא בגלל האלימות...) ואת השניים האחרים אני לא מכיר...

למעלה