אנחנו מחפשים מלון לירח דבש בפריס

אנחנו מחפשים מלון לירח דבש בפריס

רועי מתעקש לפנק אותנו במלון ברמה
אני דווקא בעד משהו יותר צנוע... מישהו מכיר, שמע או בילה במלון בפריס? במקום טוב, עם ארוחת בוקר נדיבה ולא סתם קוראסון ומיץ תפוזים? ורצוי שידעו שם אנגלית...

yifi

New member
מרידיאן, מונפרנס

מלון מקסים, לא במרכז פריז אבל במונפרנס ליד תחנת רכבת גדולה. חדרים אחלה וארוחת בוקר שחבל על הזמן (למרות שלדעתי הרבה יותר כיף וזול לאכול ארוחות בוקר בפסטיסריס באזור ובכלל...)אם תרצי, אשיג לך את מספר הטלפון. כמובן שכולם יודעים שם אנגלית. אני יודעת גם שזה מלון שהרבה חברות נסיעות בארץ התלבשו עליו ומציעים שם דילים. ובכלל-פריז...איזה מקום רומנטי לירח דבש...... ועכשיו/אוקטובר, זו העונה הכי הכי הכי יפה (לטעמי...). היייתי שם המון פעמים ואוכל אולי ליעץ לך על מקומות נוספים.

אנחנו ממש נשמח להצעות ../images/Emo69.gif

בעקרון כל העניין של לסוע לצרפת עלה בגלל סיבה אחת, לפני כמה חודשים פגשתי בחורה- עולה חדשה מצרפת, שלאמא שלה יש מלון בעמק הלואר. המלון לא ממש נחשב, אבל כניראה שלמסעדה של המלון- אנשים מגיעים מכל אירופה. (שזה קטע מאוד מקובל). בכל מקרה, החלטנו לקפוץ על המציאה, וכדי לגמור את זה עם קצת תרבות, אוכל טוב וכמובן
החלטנו לסיים בפריס. העניין הוא שאני לא ממש אוהבת את העיר (אני אנגלופילית רצינית, ומי שבעד אנגליה לא יכול להיות בעד צרפת
) אבל אין מה לעשות- צרפת רומנטית יותר. (כן, קשה לי להודות). חוץ מזה שללונדון אני נוסעת כמו בכל שנה עם חברה, ממש אוטוטו... ובנוסף להכל רועי עדיין לא זכה לאכול פא דה שוקולה אמיתי
בקיצור, נשמח לקבל כל רעיון לתערוכות (לא בלובר בבקשה
) מסעדות טובות וכמובן מלון.

J-סיקה

New member
אני הייתי בפריז 7 פעמים

גם בירח דבש אבל תמיד הייתי במלון שלא נמצא במרכז כי מה לעשות הוא יותר זול מהמרכזים אני מצרפת לינק לאתר שממש נוח להתמצא בו יאללה תעשו כיף

galitm

New member
המלצה למסעדה ולמוזיאון

היי נועה ! בתור פרנקופונית נלהבת (6 חודשים בלי להיות בפריז ואני נכנסת ל"קריז" ..) אני יכולה להמליץ לך על מסעדה אחת ממש טובה שנמצאת באיזור SAINT MICHELLE ונקראת LES FONTAINES . מסעדה לא גדולה אבל מוכרת ובעלת מוניטין. האוכל ממש טוב ובכלל לא יקר. אם תרצי את הטלפון והכתובת המדוייקת - אחפש ואכתוב לך. לגבי מוזיאון - אני אישית אוהבת מאד את ד´אורסיי, ויותר מכך את המוזיאון לאמנות מודרנית ב AVENUE WILSON (רצוי לברר קודם לכן איזו תערוכה מציגה שם בימים אלו). לצערי, אין לי המלצות לגבי מלון כי אנחנו תמיד מתגוררים בדירת סטודיו פצפונת של דוד שלי (שלא גר בה) באיזור של הבסטיליה. תעשו חיים ואם יש לך שאלות נוספות - אשמח לעזור !

J-סיקה

New member
לא יודעת אם את בקטע או לא

אבל אני למשל פריקית של לונה פארקים אז אני תמיד מגיעה ליורודיסני ולאסטריקס שהוא יותר כיף מהיורודיסני לדעתי...

בדקתי עכשיו את המלון שהמלצת עליו

דרך האינטרנט, ובימים שאנחנו נהייה- אין מקום...

yifi

New member
תנסי

להרים טלפון לסוכנות נסיעות בארץ הם לפעמים קונים חדרים כחלק מדילים. בקשר למוזאונים - אני הייתי פעם אחת בלובר וחטפתי חום. הכי מומלצים הם (לטעמי): *דאורסי * אור´אנגי´ - בגני טיבולי, שם מוצגות חבצלות המים של מונה - פשוט מדהים! * מוזיאון פיקסו ברובע המארה (הרובע היהודי) שהוא בעצמו שווה הליכה. * גן הפסלים של...יוווו איך שכחתי פתאום..זה שפיסל את האדם החושב..תיכף אזכר. ובעיניני מטעמים..בפריז יש חנות גלידה מדהימה ומפורסמת בת 100 שנים שקוראים לה ברליטון...נמצאת באיל דה סיטה (ליד כנסית הנוטרדאם). בעיניני מלונות..אני תמיד משתכנת שם..במרידיאן.אשאל חברים אולי הם מכירים מלונות נוספים. מדריך מומלץ למבקרי פריז הוא "בקשיש" - הוא מסודר כקלסר קטן ובו מסלולים מומלצים לכל יום. המוזאונים הוא גם נותן רקע והסברים על תמונות נבחרות.

yifi

New member
כמובן ../images/Emo45.gif

גן הפסלים של רודן, מקסים!

למעלה