אנחנו מתגעגעים לאבא

אתיש

New member
אנחנו מתגעגעים לאבא../images/Emo7.gif

אבא שלנו יצא למילואים ביום א´ שעבר - לפני כל הגיוסים את החג הוא עשה בצבא והיה אמור לצאת לחופשת סופ"ש - ולאור הנסיבות נשאר בבסיס ואנחנו מאוד מאוד מתגעגעות הקטנטונת שלי מראה סימני עצבות ברורים מסרבת לשחק עם חברים נצמדת לאמא יותר מתמיד לובשת חולצה של אבא והלילות כמה שהלילות ארוכים.. אז הסבא והסבתא עוזרים עד כמה שאפשר אבל אנחנו מרגישים רע ואין לנו מושג מתי הוא יחזור הבייתה. אני מרותקת לחדשות כמו אינפוזיה ומפחדת מכל צלצול טלפון אלוהים מה יהיה

תהיי חזקה

אין הרבה מה לומר. אם הייתי במצבך הייתי מרגישה אותו דבר. בעלי עדיין לא גויס (טפו, טפו טפו), אבל את יודעת כולנו בסכנה , גם אם אנחנו לא בצבא. החזיקי מעמד, והכי חשוב- לשמור לפחות כלפי חוץ על מצב רוח סביר בשביל הילדים.

שולחת לך../images/Emo24.gif תהיי חזקה!

יש לי הרגשה קשה שגם את אבא שלנו הולכים לגייס... חיבוק לקטנה.

אתיש

New member
אבא שלנו חוזר ל -12 שעות

איזה כיף לנו!!!!! אמנם זה מעט אבל זה עדיף מלא כלום ולכולכן תודנ שאתן קיימות כאן למרות שאני לא פעילה כ"כ בפורום הנפלא הזה אני שמחה שאתן כאן.

שולחת ../images/Emo24.gif גדול

אני לא מקנאה בך על מה שאת עוברת. מרגע שהודיעו על גיוס מילואים ישבנו כמו קפיץ בבית וכל טלפון הקפיץ אותנו. מקווה שבעלך יגיע במהרה, לפחות לחופשה

יונית ש

New member
../images/Emo24.gif גדול גדול

זה בכלל לא קל שולחת לך הרבה חיבוקים ומאמצת אותך אל ליבי מקווה שהתקופה תעבור הכי מהר שאפשר יונית

למעלה