אנחנו נהיה ביחד? :-(

hila gutman

New member
אנחנו נהיה ביחד? :-(

יש לי חבר כבר שנתיים וחצי ויש ביננו אהבה גדולה אבל בעיות עם ההורים שלי. המזל שלי הוא טלה ונולדתי בתאריך 3.4.84 בשעה 12:00. חבר שלי הוא מזל גדי שנולד ב-31.12.84. תגיד לי בבקשה אם אנחנו עוד נשאר ביחד ואם העתיד שאנחנו רוצים ביחד יתקיים...

הילה, חמודה...

נחמד שנתת את פרטי לידתך, ובהחלט אפשר לפתוח לך מפה, ואת יודעת מה נראה? אני אראה (לפי המפה) שיש לך חבר, כבר שנתיים וחצי - ויש לכם אהבה גדולה.. אני גם יכול לראות שיש לך בעיה עם ההורים - אבל אני ל א (עם דגש על ה``לא``) יכול לראות אם הקשר יצליח או לא - כי זה כבר תלוי בכם! אישית, אני לא ממליץ לך להירתע בגלל ההורים, כי למרות שהם באמת רק רוצים לאהוב אותך - לפעמים הם לא מבינים עד כמה הם פוגעים! אצלי אמא שלי ``הכריחה`` (כמובן שלא במודע... היא חושבת שזה היה רק בגדר הצעה) ללכת ללמוד מחשבים בתיכון... ואני רציתי ערבית. לשמחתי גיליתי שאפשר לבחור את שניהם - ואז באה לה הרכזת ואמרה לי שיש שינויים וזה או או... אין שניהם! אז כמובן שבחרתי מחשבים (לחץ מאמא`לה), היום, שנה אחרי זה, אני חוזר לערבית... והמסר הוא - לכי עם הלב.. לא עם ההורים, את ההליכה עם ההורים תשאירי לחופה... שאולי תהיה עם הנוכחי שלך, אז תארי לך מה יקרה אם תעזבי אותו?! הילה שם יפה :) שבי

למעלה