אנחנו נוסעות ללוס אנג'לס להקליט עם STM

shirit111

New member
אנחנו נוסעות ללוס אנג'לס להקליט עם STM../images/Emo99.gif

ב26 לאפריל אני וחברה שלי נהיה בלוס אנג'לס כחלק מהטיול הגדול שלנו בארה"ב ואנחנו הולכות להקלטה המשותפת שג'ראד כתב עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו גם הולכות לפווווווול הופעות the all american rejects, boys like girls, sum 41, plain white t's, וגם לפסטיבל באמבוזל..... אגב! אתן לא חושבות שצריך להביא את דפי העצומה אם כברררררררררררררררררררררר?

וואו מזל טוב ../images/Emo9.gif

איזה יופי! באמת שאני ממש מקנאת. זה המינוס בלהיות בצבא, ובזה שאין כסף.. עדיי ן יש לי את החוויות שלי מההופעות שלהם באנגליה שזה אחלה.. הממ. ודפי עצומה, יש להם כבר מאיתנו בפעם הקודמת שפגשנו אותם. אני לא חושבת שהעצומה גדלה במספר כל כך משמעותי שצריך להביא להם אותה שוב, כי אפשר לומר שעשינו עוד כמה? 15 עמודים? זה לא הכי משמעותי. אתן הולכות במקרה ללולהפאלוזה? הייתי ממליצה בחום על הפסטיבל הזה. ועל הופעות של kings of leon הם מעולים. אניווי. . תמסרו להם ד"ש מכולנו, באמת! אני כל כך שמחה שיהיה ייצוג ישראלי. תעשו חולצות של israeli echelon!!! תצלמו פולללל תמונות כדי שנוכל אחר כך לשים במייספייס הרישמי שלנו. ותעשו חיים. ג'ארד שאנון ותומו הם פשוט אחלה אנשים, אחד אחד, וגם המעריצים שלהם מדהימים

גם לא שווה להביא להם את העצומה כי

בפעם הקודמת שדיברתי עם תומו הוא אמר שזה בזבוז זמן. הם לא ממש יכולים לעשות עם זה כלום. כי הוא אמר שהם מודעים שרוצים אותם במקום מסויים אבל זה המערציים שצריכים ללחוץ על חברות הפקה וחברות תקליטים בארץ שלהם. אז אני הולכת בעיצתו
סורי שאני נשמעת כזאת אנטי וזה.. אבל באמת תביאו לי כבר את הדפים של העצומה בדואר גאדאמיט!
צריך לתייק לתייק לתייק

i am777

New member
איזה טיול , אם אפשר לשאול...

וגם שאת נוסעת תזכרי לשלוח להם נשיקות מרחוק (כן כן תעשי לעצמך פאדיחות) ואם תהיי קרובה לתומו.........תזרקי עליו חזייה. סתםסתם

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|מזל טוב D:

אם תראי אותו ...(אותם) אולי ת'בקשי מהם להצטלם עם שלט\דף שכתוב עליו פורום 30STM תפוז או משהו כזה
? (כה,זה בקשה קצת מוגזמת = \ ) בכל מקרה תהני,הרבה הרבה D: ותביאי תמונות

ShAhArnavonXD

New member
מזל טובבבבבבב!!!!!!

וואו! אין לי כ"כ מה להגיד חוץ מלאחל לכן שרק תהנו ותצלמו הרבה... ואם תוכלי תעלי לכאן כי אני אישית מאוד אשמח לראות ולהתנחם בעובדה שמשלחת ישראלית פגשה אותם... שוב-תהנו!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואו 0.0 אני כ"כ מקנאת בכן D:

תהננוו D: ותגידו להן שיבואו לפה כבר D: ותצלמו מלא חחD: כיף לכן :]

למעלה