אנחנו נוסעים לברצלונה !

limor 2

New member
אנחנו נוסעים לברצלונה !

היום בעלי הודיע לי שביום שני אנחנו טסים לברצלונה לכבוד היום הולדת שלי (26.08) וירח דבש מאוחר(27.05) !! אני מתרגשת ושמחה ומאושרת !! כ"כ רציתי לנסוע וזה לא הסתדר לנו והנה - אוטוטו נוסעים !!! אז אם יש המלצות על העיר , זה הזמן !

אתי@

New member
תהנו ותבלו ../images/Emo98.gif שמעתי שברצלונה משגעת

דרך אגב, סחטיין על התאריך המשובח
גם אני ב- 26/08
בת כמה תהיי

limor 2

New member
התבלבלתי בין התאריך של הנסיעה

ליום הולדת שלי. ראיתי שאת בתאריך הזה - מזל טוב !! אני ב28.08 אהיה בת 26 ובתאריך של היום הולדת שלך אנחנו טסים. מרוב התרגשות אני מבולבלת לגמרי

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התאכזבתי, קיוויתי למצוא

שותפה לתאריך...
תהנו ותבלו

הילית*

New member
ברצלונה מדהימה !

* ממליצה לקחת מלון קרוב לרמבלה (זה המדרחוב שלהם) כך תהיו קרובים לכל המקומות וגם לרמבלה תמיד תרצו לחזור (בתי קפה, שוק פרחים וכד´) * לבקר בכל המקומות של הארכיטקט המוכשר גאודי- גן גאול ומבנה שנקרא "המשפחה הקדושה" (אם אני לא טועה..) * מומלץ מאוד מוזיאון פיקאסו. שם יש ציורים שהוא צייר בגיל 9. * כמו כן, מומלץ ללכת למופע פלמנקו. לכו לאינפומיישן ויזרו לכם למצוא מקום שמציג כזה מופע. עיר כייפית בהחלט ! אהבנו אותה מאוד !

שמופית

New member
מצטרפת להמלצות של הילית ../images/Emo45.gif

לכנסיה קוראים "סגרדה פמיליה" (המשפחה הקדושה) והיא מאוד מפורסמת. המלצה שלי - לקנות כרטיס לאוטובוס שנוסע מסביב לכל ברצלונה. יש כרטיס ליומיים ולאוטובוס יש 2 קווים ואפשר לרדת בכל מקום שמעניין אתכם, להסתובב שם ולחזור לעלות על האוטובוס הבא (בערך כל 10-20 דקות). אני אהבתי מאוד את ה"פואבלו אספאניול" שזה כפר ספרדי אותנטי כמו פעם. אם יוצא לכם להיות שם ביום שבת, מומלץ ללכת לרחבה שלפני הכנסיה "בארי גותיק" - כל הספרדים מתאספים שם בשבת אחר הצהרים ורוקדים את ריקוד הסרדנה (מגיעה גם תזמורת) - בקיצור, חוויה. חוץ מזה, יש כמובן גם את המונסאראט שזה המנזר/כנסיה על ההר והוא פשוט מדהים. מומלץ להגיע לשם ביום ראשון בשעה 11 בבוקר ואז יש מקהלה של בנים ששרה (זהירות - מאוד מאוד צפוף כי כולם באים לשמוע. חוץ מזה, בקשר ליום ולשעה מומלץ לברר, כי הייתי שם לפני כשנתיים). ועוד דבר קטן - להיזהר מאוד מכייסים !!! הם נמצאים בעיקר בסביבות לה-רמבלה, כך שאסור להשאיר כלום בכיסים, ורצוי לאבטח ריצ´ר´צים של תיקים כך שלא יהיו נגישים מדי. תהנו !!

מיקה11

New member
ברצלונה משגעת!!

היינו בדיוק לפני שנה ומאוד נהננו! אני רוצה גם...

limor 2

New member
הכל כבר דווח - בעלי מחליט על מסלול

בקשתי ממנו ש"יפתיע אותי "- זה היום הולדת שלי, או לא ?

מאי26

New member
אם עוד תספיקי לראות את ההודעה

שלי - אנחנו היינו בברצלונה לפני שלושה חודשים - בעלי הפתיע אותי ונסענו לשם לירח דבש ביום שאחרי החתונה... בכל אופן מצטרפת להמלצות שנתנו לך כאן, וגם: מומלץ להשתמש ברכבת התחתית - מאוד יעילה ומגיעה לכל מקום מהר. אם יוצאים מחוץ לעיר - יש עיר טיפה רחוקה - פיגראס - שבה יש מוזיאון מקסים של סלבדור דאלי (אפשר להגיע לשם ברכבת) - גם זה מאוד מומלץ. בתוך העיר - כמובן לסרוק את כל אתרי גאודי, כמו הסגרדה פמיליה ופארק גואל, וכן מומלץ מאוד ללכת לסיור ב"קאסה מילה" שלו. לא לוותר על המזרקה המסתובבת/מנגנת/מתפרצת בצבעים (זה קורה בערבים, ולא כל ערב - כדאי לברר במלון בדיוק באיזה ערבים זה קורה) - היא נמצאת לרגלי המונטג´ואיק (אתר יפה בזכות עצמו), בפלאסה אספניה. כמו כן מומלץ ללכת לערבים לפארק אולימפיקו - אזור מסעדות ובידור ליד הנמל - נחמד שם. הפארק העירוני - גם נחמד מאוד, והזדמנות להרגעות על הדשא... וכמובן - סתם לטייל בשדרות הרחבות והמקסימות - מרשם בטוח לרגיעה... תהנו! ועוד המלצה אחת לסיום - לא ואני מדגישה לא - לאכול בכל מיני בתי קפה שפזורים בהמוניהם ברחוב ומציגים צילומים של האוכל שהם מגישים. בדרך כלל אלה מלכודות תיירים עם אוכל מגעיל!

limor 2

New member
תודה ! גם התחתנו בהפרש של יום

וגם שתינו נוסעות לברצלונה לירח דבש !

limor 2

New member
שלום ! אני נוסעת !

רק רציתי להגיד להתראות ! חוויות - כשאני אחזור..

למעלה