אנחנו נפגשים היום עם שוTים, הבר

אנחנו נפגשים היום עם שוTים, הבר

האקטיבי. איזה שאלות לשאול? האם יש דברים מיוחדים שצריך לבקש שיהיו, בהתחשב שאנחנו לא אוהבים מזרקים ואקדחים?

*שיר

New member
מצטערת, יעלי, אנחנו לא לוקחים בר

אקטיבי... אז אין לי מושג מה שואלים... אבל ממה שאני זוכרת שדיברו פה, הזכירו שצריך לשמור על רחבה נקייה, משקאות איכותיים (תוצרת חוץ?), שהבנות לא יתמזמזו בריקודים עם האורחים, ושלא יעשו דברים שאתם רוצים...

אתי@

New member
../images/Emo6.gif גם אני לא כ"כ יודעת מה

לשאול, אבל לדעתי חשוב ללכת לראות אותם בארוע, לבדוק אם הסגנון מתאים לכם. וגם, כדאי מאוד לטעום מהמשקאות בא-ר-ו-ע (ולא בפרזנטציה).

האמת שאין לנו זמן - ערב פנוי -

לפני שאנחנו נוסעים לח"ול לראות אותם בארוע. הבר הזה הומלץ לנו ע"י אילן הניג, הדי ג´יי שלנו, ואנחנו סומכים עליו מאוד כי הוא הבין בדיוק את הראש שלנו - קלאסי עם טוויסט... אז זה פחות בעיה. אני תוהה לגבי נקודות חשובות שצריך בחוזה, ודברים מיוחדים, כמו למשל - אתי@ את זוכרת שלא ידעת שהצלם יכול לעשות CD עם כל התמונות של החתונה, והתאכזבת שלא ידעת לפני סגירת החוזה? אז זה מה שאני מנסה למנוע...שלא יצא שאנחנו לא יודעים משהו ולכן לא מציעים לנו אותו בשביל לחסוך.... הבעיה היא שגם לא היינו בהרבה חתונות בכלל, ובאף אחת עם בר אקטיבי בחיים שנו - נכון מוזר???

אתי@

New member
צודקת ב - 100%, צריך לחשוב על הכל

לצערי אני לא ממש יודעת מה צריך להיות כתוב שם וגם אנחנו כבר צריכים לסגור בר אקטיבי...

יעלי יעזור לך אם אתן את המספר של

בצ´ול שהתחתנה לפני זמן קצר ושותים היו הבר אצלהם? היא בחורה משגעת ויש לי אישור ממנה לתת את הטלפון לכל מי שיזדקק לעזרה בעניין החתונה.

הילית*

New member
אין לי מושג. אנחנו לא לוקחים

למעשה בגן האמנים יש הקפצת טקילות ולנו זה מספיק... אנחנו פחות אוהבים את הבלגן עם הבר האקטיבי

Sharon_1

New member
בדיוק קראתי עכשיו

שמה שצריך לעשות זה קודם כל לברר על הניסיון של המפעילים (אני מניחה שכבר עשיתם את זה) בגלל שהתחום מלא חלטוריסטים ומי שלא מודע לסכנות שבשילוב אלכוהול, פעלולי אש ומרכיבים נוספים - עלולים לגרום לתאונות.

למעלה