אנחנו נשלם מחיר כבד מנשוא תמורת העסקאות האלה של החטופים , אבל אין ברירה

חייבים להחזיר את החטופות והחטופים שלנו הבייתה כך אומרים צקצקני הלשון היושבים על כיסאות הכנסת והממשלה שלהזכיר לכם נכנעו לשמאל להפיכה המשפטית ולהפיכה הצבאית והפקרת תושבי הנגב המערבי לרצח אלים אונס ביזה שרפה ושוד . השמאל אנחנו יודעים את האג'נדה שלו ולא כוונתי לשמאל הגם שהם האשמים העיקרים במה שקרה ב7.10.
אני דווקא מכוון לאלה המתיימרים להיות בימין כולל העסקנים וחברי הכנסת ושרי הממשלה מהקואליציה המתיימרים להיות ממשלת הימין . הם מצדדים בעסקה המבישה העלובה הבזויה והפושעת שחתם עליה נתניהו , הם יושבים מול אולפני הטמבלויזיה שלכם ואומרים אנחנו אבל הם לא מתכוונים אליהם ולמשפחות שלהם באופן אישי כשהם אומרים אנחנו ,הם מתכוונים לעם ישראל למדינת ישראל לאזרחי מדינת ישראל היהודים . גם הפארש(נים) של ערוץ 14 המופקר שהתפקר והפך להיות הערוץ הפרטי של ה BB ושכחו שהם קמו להיות הערוץ של הימין בארץ ישראל במדינת ישמעאל מצדיקים את הביזיון הזה אנחנו נשלם מחיר כבד מנשוא.
לא לא לא. הם לא ישלמו כלום כולם מסודרים יש להם משכורות רצח בשמיים אתם יודעים כמה מרויח ינון מגל כדי לשבת כל ערב ולזבל לכם במוח בפטריוטים עלאק ולהגן על השקרן השפן החמאס מורתע ? עשרות אלפי שקלים בחודש. אני יודע בדיוק כמה הוא מרוויח אבל לא אתן לו התענוג לתבוע אותי הגם שאני שם עליו זין קצוץ.
הם עסקני המפלגות כולל החרדים הליכוד ושאר מרעין בישין המתיימרים להיות ימין הם מסודרים. הילדים שלהם הנכדים שלהם מסודרים. הם לא ישלמו את המחיר. הם לא יתפוצצו ברחובות הבנות שלהם לא יאנסו הם כולם מסודרים בחו"ל הם הראשונים שיברחו אבל אתם תושבי ארץ ישראל היהודים אתם תשלמו את מחיר הכישלונות שלהם .
ואני שואל שאלה פשוטה מי צריך לשלם את המחיר על מה שקרה ב7.10? כל תושבי מדינת ישמעאל היהודים ואתם תשלמו בגדול תמורת 100 חטופים סיימתם המלחמה?
על 15.000 המוסלמים שפרצו את הגדר כן 15.000 5000 חמושים ו 10.000 לא חמושים על קביים גרזנים מצרים לבנון איראן קודם כל היו צריכות להיות מושמדות באמצעות המאיצים של סאטורן 5 עם פרחי השלום מדימונה ומיד לאחר מכן הייתם צריכים לשרוף את הרצועה. 50.000 שרופים ב9.10 מצפון הרצועה דרומה וכרוזים מי שלא יברח למצרים דרך רפיח ימות. לנקות את הרצועה מהרוצחים הברברים שם ולהשאיר את הרצועה כמגרש חנייה לצה"ל ששנה אחרי זה היה עליו להרוס מנהרות.
ואחרי הניצחון זכרו מצרים מושמדת לבנון מושמדת ואיראן מושמדת. הרצועה נקייה ממוסלמים.זה ניצחון.
וכמובן כל מי שהיו בתפקיד כלשהוא במטה הכללי מהרמטכ"ל ועד לאחרון קציני וקסנר אני חושב לפחות 70% מקציני המטה בבית הכלא ממתינים למשפט העם כולל 9 משופטי בית המשפט העליון כולל ראש הממשלה חברי הכנסת ושרי הממשלה מחוץ לשר אחד והוא בן גביר כולם בבית הסוהר ממתינים למשפט בעוון בגידה , רצח 1200 יהודים, אונס שוד ביזה. חטופים. הפקרה וסיוע לאויב בהשמדת עוטף עזה.
היה צריך להקים בית משפט עממי עם 3 שופטים האחד אב שכול שבנו ביתו נרצחו במשמרת שלהם והופקרו למוות במיטותיהם .
אם של חטוף/ה ושופט שלישי מאלה שפינו אותם בצפון מהישוב שלהם.
אז תזכרו אזרחי ישמעאל היהודים. כל פעם שמישהו אומר אנחנו נשלם מחיר כבד מאוד על העסקה.
מתכוון לכך שאתם תשלמו מחיר כבד. הם הפושעים מסתובבים חופשים ואתם נרצחים ואותכם הם מכניסים לכלא .
הספד הרמטכ"ל משה דיין לרועי רוטברג ז"ל | נחל עוז 30.04.1956
לא למדתם כלום. כי אתם חארות. אתם יהודים חארות. אתם אוהבים לחם ושעשועים .אמריקה היא הלחם והשעשועים שלכם.
נתראה באמריקה. הארץ הזאת ארץ ישראל אתם לא שווים אותה . כי אתם חארות.
לא למדתם כלום.

למעלה