אנחנו עומדים לבכות בעוד כמה ימים...

אנחנו עומדים לבכות בעוד כמה ימים...

בעוד כמה ימים תסתיים בערוץ 22 מטעם הטלוויזיה החינוכית הישראלית 2 התוכנית שנעשתה אהובה על כולם רק בסוף: חלל עמוק 9 <<בוכה>>
אני מקווה שיהיה קליפ כזה נוגה בסוף הפרק שרואים את כולם בסצנה האחרונה שמחים כאלה לרגע מוזיקה נוגה. רואים את הדפייאנט מתפוצצת ועולה באש ואז תורנו לפתוח את הברזים.. אז רגע לפני שהמסך יורד: תודה רבה לדמאר שהנעים לנו את הסדרה האהובה.. ואזרי החמודה שדואגת להתאהב בכל אחד אפשרי..לוורף הקליגוני שיודע להבדיל בין אהבה ללא אהבה..תודה רבה לסיסקו ואישתו הנחמדה שיודעים לריב רגע לאחר שנישאו, תודה לברמן וחבריו עם האוזנים הגדולות והאף "הגדול" יותר. תודה לך ספינה אהובה תודה לך קירה בג´ורית יקרה תודה לך אודו משתנה נחמד.. ותודה למפיק שהביא אותי עד הלום לבכות בכי מר.. אז רגע לפני שהמסך יורד זה הזמן לשפוך את כל מה שעבר עלינו..ולשמוח שיש עוד ספינות ועונות..ועוד ספינות ועונות בדרך.. עכשיו אפשר לפתוח את הברזים... באהבה רבה רבה רבה (לחלל עמוק 9) ממני שיר

reformy

New member
לא! עדיין לא!

גם אני נכנסתי חזק לסדרה בשבועות האחרונים, ואני מעביר את היום (כמו כל סטודנט מובטל בקיץ) בציפיה עד 14:01 (אבל, זה רק כינור שני לעומת הציפיה לשבת, 16:40). למרות זאת, עדיין מוקדם לדבר ולהספיד! יש עוד שבוע (בדיוק, לפי החישוב שלי) עד הסוף, ועד אז לא מסכמים בבקשה. וחוצמזה, הדפאיינט עברה לה מהעולם כבר היום.

Alfa156 GTA

New member
מישהו יכול לעדכן אותי מה הולך להיות

מה המלחמה תגמר ?? ננצח ? נפסיד ?? מה עם אודו ?? הרי הוא חולה!!! הסדרה תפסיק/תגמר ?? בבקשה!!! האלפא

reystlen

New member
ספוילר ענק !!!

טוב אז כן המלחמה נגמרת - המחתרת מצליחה להביס אותם מבפנים הפדרציה והקלינגונים מבחוץ ואודו "מתחבר" עם המשתנה ומשכנע אותה ללכת למשפט על כדור הארץ (מעלה כמה שאלות נכון ? אם אתה זוכר אנחנו יודעים בוודאות על ארבע משתנים שנמצאים בכדור הארץ ) . באשיר מציל את אודו (כמה ברור מעליו ) ע"י "סחיטת " המידע מראשו של הסוכן ממדור 31 (זוכר אותו ?) ואודו נוסע ל"קשר הגדול " להציל את שאר המשתנים וקירה נפרדת ממנו כנראה לנצח . גוארון דרך אגב "נרצח" בקרב הוגן עם וורף אשר מכתיר את מרטוק לראש המועצה. באשיר ואזרי מבינים שהם מאוהבים סוף סוף ובאשיר זוכה לאהבתה של דאקס. אובריאן נוסע ללמד באקדמיה בכדור הארץ והקטע ה"יפה" ביותר : "סיסקו" חוזר לנביאים נפרד מקסידי ואומר לה שיחזור אולי בשנה הבאה אולי מחר ואלי אתמול . . . אני אישית התאכזבתי קשות אבל אי אפשר להתחרות בסיום של הדור הבא נכון ?!

למעלה