אנחנו על המפה

קוואנט

New member
אנחנו על המפה ../images/Emo13.gif

הבוקר התפרסמה ב"ידיעות אחרונות" רשימת חופי ישראל לקראת פתיחת עונת הרחצה. נחשו אילו חופים הופיעו שם? נכון מאוד - חופי הנודיסטים. מסתבר שהיו בעבר חמישה חופי נודיסטים (אני מכיר רק אחד "רשמי", אבל כל יום לומדים משהו חדש...), וכיום מספרם הצטמצם במיוחד בשל הבנייה המאסיבית ליד החופים. כיף לראות שאין התעלמות מהנודיסטים ואני מקווה שאולי אפילו בקרוב התקשורת תחשוף את קיומה של הקהילה על מנת שיצטרפו אלינו אנשים חדשים. בהמשך היום אעלה לפה את הכתבה כדי שלא רק אני אהנה
.
קוואנט

באמת תעלה את הכתבה קוואנט!!!!

מעניין לראות על מה הם כותבים בקשר לנטוריסטים. מקווה בקרוב להגיע עם בעלי לאחד החופים. בסבבה כזה.

sl 3977

New member
קוואנט

גם אני מצפה בכיליון עיינים לראות את הכתבה שאתה מתכוון להעלות לעיתון לדעתי זה באמת יעזור מאוד להגדיל את כמות הנטוריסטים במדינה רעיון מבורך מאוד יישר כוח

החופים מחכים לנו

ניצת האור מקווה שמזג האויר יאפשר לחדש את מסורת געשישי,אחר הצהריים וכשמתחשק גם על האש אחרי השקיעה ובדקי בפורומים בהייד פארק על ארוע הבריכה במחצית מאי לערך ארוע מומלץ ביותר ובקיצור - מוירטואליות למציאות

קוואנט

New member
../images/Emo12.gifמוזר מאוד...

פניתי אליהם והם לא אישרו להכניס לפה את הכתבה הקטנטנה הזו... ממחר אני מבטל את המנוי
. בקיצור, מה שהם כותבים שם זה שחופי הנודיסטים נעלמים בגלל הבנייה המאסיביים, וכיום יש שני מקומות עיקריים - "איי האהבה בחדרה" (אני מצטרף לדודודו ושואל איפה זה
) וכמובן - געש. בנוסף, הם מציינים חופים ליד נהריה וניצנים, אבל כאמור - הנדל"ן גורם לנטוריסטים להתלבש.

טוב אל תצטער בטח זה עוד יגיע../images/Emo140.gif

לאינטרנט. ואז תוכל להפנות אותנו לכתבה. סבבה ושיהיה שבת שלום לכם.

למעלה