אנחנו על המפה! הידעתם? אחת מהשכונות המסוכנות ביותר בקינגסטון נקראת תל - אביב?
G Grand Master G New member 17/4/07 #1 אנחנו על המפה! הידעתם? אחת מהשכונות המסוכנות ביותר בקינגסטון נקראת תל - אביב?
D DuBsYs New member 17/4/07 #4 איזה טיון יפה ועוד קצת על the genius of enos למרות ש jericho שבא אחריו באלבום הרבה יותר יפה לטעמי והדאב של jericho מנצח. לjericho יש גם רגסת 7" ללא הבראס, נשמע מצויין. בכלל the genius of enos של enos mcleod זה אחד מאלבומי הרוטס הטובים ביותר, שווה לכולם לבדוק אותו.
איזה טיון יפה ועוד קצת על the genius of enos למרות ש jericho שבא אחריו באלבום הרבה יותר יפה לטעמי והדאב של jericho מנצח. לjericho יש גם רגסת 7" ללא הבראס, נשמע מצויין. בכלל the genius of enos של enos mcleod זה אחד מאלבומי הרוטס הטובים ביותר, שווה לכולם לבדוק אותו.
S SouLion New member 18/4/07 #5 ריספקט תאמת שאני לא ממש מכיר הרבה מעבר לטיון הזה אז תודה על ההמלצה, נראה לי שווה לבדוק bless it up Soul-J
ריספקט תאמת שאני לא ממש מכיר הרבה מעבר לטיון הזה אז תודה על ההמלצה, נראה לי שווה לבדוק bless it up Soul-J
ש שיידי ראנקס 10 New member 19/4/07 #6 זה ביג טיון! בומבה! מה שאותי מעניין לדעת הוא על שום מה השכונה נקראת כשמה... מי יוכל לומר?