אנחנו עם דלקת אזניים חריפה

טאניוש

New member
אנחנו עם דלקת אזניים חריפה ../images/Emo122.gif

באמת מזמן לא היינו חולים, יותר משבועיים (נזלת ושיעול לא נחשבים, יש לנו אותם כבר 3 חודשים).

וואי באמת מזמן!!!!

תגידי מה אומר הרופא על כל המחלות האלה?, ככה היה עם תמיר שנכנס לגן בשנה הראשונה, כל שבוע, אבל באמת, כל שבוע, היה משהו!!!!! תרגישו טוב

טאניוש

New member
זהו שלאון עוד לא בגן אפילו

הרופאה אמרה שלרפואה קונוונציונלית אין פתרונות לחיזוק מערכת חיסונית. כנראה צריך לפנות לרפואה אלטרנטיבית.

מה עם רפואה הומופטית באמת?

הציעו לי את זה ולמען האמת, אני בעצמי על גופי עדיין לא בדקתי, לכן לא "הצעתי"לבן שלי ... בהצלחה

simchamiryam

New member
אנחנו משתמשים

לשמחה מרים היו כל הזצן דלקות אוזניים, כל שן דלקת. אולי גם לליאון זה קשור לשיניים. אני דבר ראשון הפסקתי עם אנטיביוטיקה, הומאופטיה ושמנים ארמוטרפיים עזרו מאד, זה לא עובר לגמרי אבל משתפר ועובר לאט לאט רפואה שלמה יונה

ilana k

New member
היי. טניה

קודם כל תרגישו טוב. אבל חוץ מזה אני הייתי ממליצה לך לפנות לרפואה סינית. אני עשיתי את זה עם ליאור. באנו במשך 10 טיפולים לרופא , מחט קטנה ביד או רגל לשניה (הילד בכלל לא הרגיש) . ומאז פעם ב... לשמירה. מאז (חמסה, חמסה, חמסה) הילד בריא כמו שור. (טפו טפו טפו.....) אם את רוצה אשמח לשאול את הרופא שלי אולי הוא מכיר בסביבה שלך. ושוב תרגישו טוב.

טאניוש

New member
אנסה לבדוק במכבי טבעי

חשבתי על אקופונקטורה (אני מקווה שכתבתי נכון). מחט איכשהו מפחיד אותי. הילד אמור להיות עם המחט בשקט לפחות קצת, לא? לילד שלי קוצים בטוסיק, יותר משניה הוא בכלל לא יישב.

ilana k

New member
השניה מספיקה

גם ליאורי לא יושב. אבל באמת המחט לוקחת שניה.

למעלה