אנחנו פה תמיד

אנחנו פה תמיד

לקרולינה ולכל החברים "קבלו" סקופ אנחנו תמיד פה גם שלא רואים אותנו אין יום ללא עידכונים ממה שקורה סביב שלומי היקר אז שיהיה לכולם שבוע טוב ובשורות טובות ......

karoleking

New member
אז ג אתם תתחילו לכתוב.

אחרת אתם לא נקראים יותר חברי פורום.

נועה גו

New member
../images/Emo196.gifהופה,התעוררה המפקדת

זה באמת מעצבן,צריך לדבר פה גם כשאין הופעות ושטויות.אחרת מה אני אעשה בלילה כשאני חוזרת מהעבודה???אני צריכה משהו לקרוא!

karoleking

New member
תקשיבי. את צודקת אני איתך בכל מילה.

יש לי המלצה לספר טוב רוצה?
יש בדיסק החדש של שלומי ספר מעולה!!!
אני ממליצה בחום. תנסי ותראי. להתמכר פשוט.

אמל'ה כבר פיטרו אותי מהפורום

לכל החברים היקרים שלי לא כ"כ מהר תצליחו להפטר ממני . מסכימה איתכם לא כתבתי מזמן בפורום אבל..... סליחה ומחילה לא עוזבת את הפורום ראשית בגלל שהוא " פורום שלומי שבת " ושנית בגלל החברים המקסימים שהכרתי בפורום . דיאנה , גם אנחנו רוצים מפגש פורום אבל שלומי כ"כ עסוק אז נעזוב אותו ונמתין בסבלנות להופעה הקרובה . נועה מתגעגעת אלייך ומאוד!!!!! בעצם סליחה מתגעגעת לכולכם . הפתרון לדעתי וזה לתשומת ליבו של שלומי איש יקר זה רק רידינג . רוצה ומחכה מאוד לרידינג .

karoleking

New member
רק איומים עובדים אה?../images/Emo46.gif

אז אני אתחיל לאיים. יש הופעה באשקלון ביום רביעי (לא יודעת איזה) האולפן השקוף... בא לכם? אפשר ללכת ולהראות לכל העולם מי זה "פורום שלומי שבת". מזכירה לכם שזה משודר בטלויזיה. אולי עוד יעשו עלינו כתבה.
אולי נתארגן? גברת "ריקיטורס" מה דעתך על טיול לדרום? אשקלון?

אני ישתדל

יש לי משהו דחוף וחשוב ב-6 בת"א . הבנתי שהופעה ב-6:30 באשקלון ,מבטיחה שאני מנסה להזיז למחר את הפגישה . חבל שלא ידעתי לפני.... את יודעת שקטן עליי אשקלון .

itamarmal

New member
תראי ב 24 יש פרומו כל הזמן

ביום רביעי הקרוב דידי מארח את שלומי על האלבום.. רואים גם אותנו בפרומו מתוך הקליפ "ואני שר" ברידינג

../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifאיזה באסה!!יש לי השתלמות ביום

רביעי עד 20:00 לפחות...אולי אגרור את כל המורות ה|מרובע(טוב נו לא כולן...) לאולפן השקוף-אין לי שמץ של מושג מה זה אך אם שלומי יהיה....טוב גם אני ממש אבל ממש ממש ממש מתגעגעת להופעה אני כבר נהיית חולה מזה עושה רושם שניצן נדבק "חזק " ב"חיידקת"

למעלה