אנחנו קבוצת הנוער של חיפה......

אנחנו קבוצת הנוער של חיפה......

בושה להפועל ב"ש,ברדה הולך להמכר לחיפה,על יוסי בניון סלחנו וגם על ברדה אנחנו נסלח. אנחנו קבוצה בלי שאיפות כולה מרכז טבלה,זה ההכרזה של הנהלת הפועל ב"ש על קבוצתם,אם לזה הם חותרים אז שיהיה להם בהצלחה,אנחנו נתחיל להיות אוהדים של מכבי חיפה.

blueman1

New member
תראה יש לי רק דבר להגיד לך

תסתכל על אתר האוהדים על הכתבה של אריגיא ברגר www.hbs.co.il ואז תבין למה על המכירה של ברדה אנחנו לא נסלח אף פעם

מוצארט

New member
קראתי את הכתבה

ונכון, גם אני חשבתי בהתחלה ש-למה לא לשחרר את אליניב? גם ככה הוא משחק לא טוב, וגם לא נראה מתאמץ במיוחד אבל עכשיו? אחרי שקראתי את הכתבה? אני חושב אחרת. היטיב להגדיר זאת אריגיא, את המצב הקשה, ואיבוד של סמל. אולי כדאי לנסות להסביר זאת לאליניב, אולי שיוותר קצת על כסף. או זינו... אולי הוא יחיה בערך שנה בצימצום, אבל אח"כ, בטוחני שהוא יקטוף את הפירות על הסבלנות ועל האומץ.

blueman1

New member
יש להגיש שאליניב לא רוצה לעזוב

אלי זינו מכריח אותו לעזוב

ברדה: לא שווה את הבכי

שחקן שלדעתי יתגלה כבלוף: 36 משחקים בליגת העל 5 שערים בלבד, עלוב.

eladhagever

New member
אני מכיר את המשפחה של זינו

אישית ובצורה דיי קרובה, ולא חסרים להם בעיות כלכליות...

blueman1

New member
עוד לא למדתם להכיר את זינו

הוא צמיד בוכה ובוכה. אם הוא במצוקה כלכלית מאיפה הוא השיג בתוך יומיים כסף כדי להשאיר את קאקו והוא מדבר על לקנות אותו בשנה הבאה, ולמה כשרן פסח הציע עזרה כספית הוא לא ביקש, זינו עושה תרגילים כדי שהוא יראה מסכן וכדי שהעיריה תגדיל את התקציב ולא תעשה בלגן.

AK15

New member
../images/Emo46.gifבקשר למשחק בטדי

כולם חייבים להגיע לטדי אבל לא לעודד במידה שאליניב יעבור לחיפה, צריך לעודד אולי אפילו עד סוף העונה רק!!! את אליניב

zilber z

New member
דייייייייייייייייייייייייייי

בגלל שחקן אומלל אתם עושים כאלו מהפכות !!!! ברדה לא עשה כלום בשנתים האחרונות אז מה עשיתם אותו מלך!!! הדבר היחיד שכואב לי בעזיבה של ברדה זה שאצלנו הוא לא עשה כלום בשנים האחרונות ואצלם הוא יהיה כוכב.

blueman1

New member
אתה לא מבין שברגע

שאתה משחרר את אליניב, אז אתה משחרר בעצם את כל מחלקת הנוער של הפועל באר שבע. זזה לא משנה אם אליניב תרם או לא, אליניב הוא סמל בשביל הקבוצה ובשביל האוהדים ומה שאלי זינו עושה הוא פשוט מאוד מוכר את הסמל של הקבוצה. וברגע שאליניב יעבור למכבי חיפה , ואנחנו בתור אוהדים לא נעשה רעש ומהומה , אז ברגע שלאלי זינו תהיה בעיה כספית נוספת הוא יחליט שהוא מוכר את שאר שחקני הנוער שאולי יהיו הכוכבים של הקבוצה כמו אלעד בונפלד, תומר חליבה, עוז יפרח, זוהרר חוגג שיעלה עוד שנה שנתיים לבוגרת ולפי הפירסומים הוא הולך להיות הכוכב הבא של הפועל.

zilber z

New member
הצחקת אותי !!!!!

עלק ברדה הוא סמל חחחחחחחחחחחחחחחח מה סמל?????????????????? מה הוא עשה !!!!!!!!!!!!!!!!!! יניב אלול עוז יפרח אבוטבול אילוז וחליבה פי 100 ממנו !!!!!!!! הוא באמת שווה 400 אלף דולר שלקבוצה אין שקל בקופה?!!!! אני רוצה שהוא ישאר אבל לא בתנאים הכספים האלו !!!!

LdoctorJ

New member
אתה ממש טועה...

ברדה הוא לא ה-שחקן של באר-שבע ומזל שהיא לא בנויה על שחקן אחד! וזה ממש לא נכון שאם אתה משחרר את ברדה אז אתה כאילו משחרר את כל מחלקת הנוער כי יש עוד שחקנים צעירים שצריכים להראות את הכישרון שלהם!

blueman1

New member
אתם לא מבינים את הכוונה שלי

הכוונה שלי שאליניב ברדה הוא שחקן קלאסי. למה הכוונה הוא אחד האיתנו, אחד מהחברה שלמד איתנו בבית ספר, ושיחק איתנו כדורגל בשכונה והלך איתנו למבחנים של קבוצת הכדורגל, הוא התקבל לקבוצה המשיך בנוער ולאט לאט עם כישרון הוא הגיע לקבוצה הבוגרת והצליח להיכנס להרכב הראשון, משהוא שכל אוהד בתוכו היה רוצה לעשות. ואחרי שאתה מוכר את השחקן הזה, אז לי בתור אוהד ובתור אחד שרצה כל חיו לשחק בהפועל באר שבע, כאילו נשבר משהוא ומאיפה אתה יכול להבטיח לי שעוד חצי שנה המצב הכלכלי לא יהיה יותר גרוע, הקבוצה פתאום תצבור רצף של 10 ניצחונות, זינו יאלץ לשלם את הפרמיות ולא יהיה לו מאיפה ומה אז הוא ימכור את אלעד בונפלד את תומר חליבה את עוז יפרח. אז אם אנחנו לא נעשה משהוא עכשיו אז מתי נעשה אחרי שכל מחלקת הנוער שלנו תשחק במכבי חיפה?????????????

XSuperKi11erX

New member
אז נכון שברדה עבר לחיפה../images/Emo47.gif

סך הכל הוא לא היה טוב העונה

Papito

New member
ברדה הוא לא סמל

סתיו אלימלך הוא סמל אסי רחמים סמל אליניב ברדה לא סמל זו הדיעה שלי אתם מוזמנים להתווכח איתה כמה שתרצו אבל שום דבר לא ישנה אותה

מוצארט

New member
וכאן

אני מסכים איתך בהחלט. אך הסיבה העיקרית שרוצים שברדה יישאר, כי הוא שחקן בית.

למעלה