אנחנו רוצים להתחיל תהלך הגירה. עו"ד מומלץ

1שילגיה

New member
אנחנו רוצים להתחיל תהלך הגירה. עו"ד מומלץ../images/Emo35.gif

הי, אנחנו זוג עם ילד בן 3. אני עובדת במשאבי אנוש (ללא תואר), ובעלי עם תואר ראשון באדריכלות פנים באונ' ת"א. לפני כ 4 שנים בדקנו את מצב הנקודות והגענו למינימום הנדרש (פנינו באמצעות אימייל למשרד עורי דין בקנדה, שילמנו, התחלנו תהליך כלשהו. נאלצנו להפסיק בגלל סיבות אישיות ועתה אנחנו רוצים לחדש את תהליך ההגירה לקנדה). אשמח לקבל המלצה לעו"ד מומלץ. כמו כן, האם המקצוע "אדריכל פנים"- מבוקש? אני רוצה לבחון את כל אפשרויות ההגירה על מנת שהתיק שלנו לא "ישכב סתם". בעלי דובר גם קצת צרפתית (מלימודים בביה"ס- ברמה בסיסית ולקח קורס נוסף לפני מס' שנים), כך שיש אופציה להגר גם לצד הצרפתי- אם צריך... (על מנת לקצר תהליכים). תודה

1שילגיה

New member
ועוד משהו קטן:

מצאתי את המקצוע של בעלי ברשימה ( 5242- Interior Designers). איך אני יכולה לדעת אם המקצוע נדרש? ובאיזה איזור הוא נדרש? תודה

roz האחת

New member
הי שלגיה

אני מציעה לכם כרגע לחכות לפרסום חוקי ההגירה החדשים . אמורים להתפרסם בחודש יולי . הולכים לשנות את כל שיטת ההגירה , בהתאם למקצועות נדרשים . בהצלחה.

shyi1

New member
האם כל חוקים חדשים שיפרסם ביולי יהיה יותר

קשה וקשוחים מאשר הקודם? או יותר קל??

roz האחת

New member
לא יודעים בבירור

אני מניחה שיותר קל ומהר לאלו שהמקצוע שלהם יהיה ברשימה ויותר קשה או שבכלל לא יהיה ניתן להגר לאלו שלא ברשימה. נחיה ונראה..עוד חודש:)

Astroo

New member
עדיין, הם קודם יטפלו בתור הישן

ורק אז יתחילו לטפל בתיקים החדשים

roz האחת

New member
אל תהיה בטוח

הם יעשו מה שטוב להם , ומה שטוב להם זה להביא אנשים שהם צריכים במקצועות שהם רוצים........אי אפשר לדעת מה יהיה . נחיה ונראה.

Astroo

New member
אם כך

אז אולי גם מהתור הישן ישלפו קודם את בעלי המקצועות הדרושים. הם לא מבטיחים בשום מקום בשו"ת שהטיפול בתיקים הישנים ימשיך להתנהל בסדר כרונולוגי.

לא סביר שכך יקרה

להערכתי הם יקצו כמות מסויימת של ויזות לחיסול התורים הישנים, ושאר הויזות יילכו לטובת עיבוד מהיר של בעלי המקצועות המועדפים שאותם המשק הקנדי צריך בדחיפות. כך שייצא שהתור הקיים יתקדם יותר לאט. כמה יותר לאט? נצטרך לחכות לפירסום התקנות

הוא שאמרתי. כל אלה שבתור היישן יקבלו PR

השאלה היא רק באיזה קצב וזה ייקבע על ידי שרת ההגירה בקרוב. מי שבתור החדש, עלול כניראה להידחות גם אם יהיו לו 67 נקודות, אם מקצועו לא מבוקש, והמכסה של מדינתו קטנה.

Astroo

New member
זה יגרום לדחיה נוספת למגישים הישנים

כי המגישים החדשים יאכלו חלק מהמכסה. מעניין שבשו"ת הם טוענים שאין שום מכסות לפי מדינה, אבל בתשובות שהם מחזירים לאנשים ב-email כתוב בבירור שהמכסה לשנת 2008 עבור ישראל נגמרה.

Astroo

New member
אין קצין הגירה קבוע בתל-אביב?

איך אתה מסביר שמפסיקים לטפל בתיקי הגירה ללא הצעת עבודה בין פברואר לנובמבר? זה נראה כאילו הם מפסיקים בכוונה כדי לעמוד במכסה ולא מפאת מחסור בכו"א. ובכל האימיילים הם מנמקים את הדחיה בזה שנגמרו ה-"annual targets" ולא בזה שאין להם כוח אדם.

shyi1

New member
האם לתהליך של איחוד משפחות ונישואין יהיה גם

חוק החדש?? או נשאר אותו דבר התהליך?

shyi1

New member
אוקיי מודה על הסבר! ואם יהיה כולל גם מעצבים

פנים (אדרכילות) למבוקשים תעדכן איתי! אודה לך מאוד!

למעלה