אנחנו רוצים לקנות בית

שמירה

New member
אנחנו רוצים לקנות בית

ויש לנו קצת בעיות, אולי יש לך אפשרויות לפתרונות? יש לנו זכאות למשכנתא של 1500 נקודות, עוד לא הוצאנו תעודת זכאות, עומדים להוציא בימים הקרובים. אבל נצטרך גם להשלמות מבנקים למשכנתא וכאן הבעיה. הבנק רוצה תלושי משכורת על מנת לקבוע את יכולת ההחזר. מה שקורה זה שאני עובדת רק חצי משרה והמשכורת היא ממש גרושים, אבל בעלי התחיל עסק חדש ועוד אין לו שום הוכחות אם העסק מצליח או לא. אז מה עושים במקרה כזה?

קודם כל שיהיה לכם במזל טוב

לפי מה שאני יודע ויש להדגיש אני עצמאי שרוצה לקחת משכנתא ואני לא נותן דעה מקצועית יש טופס של הבנק לעצמאי שהעצמאי צריך להחתים יועץ מס והדגש על יועץ מס ולא רואה חשבון זה טופס שיועץ המס רושם בו מה הרווחים עד עכשיוו ומה נראה ךו בעתיד וזה בגדר המלצה לבנק יש לציין שכדאי לכם לשבת עם היועץ בבנק ולהסביר לו את הסיטוציה הוא כבר יכוון אתכם אני אישית כבר שנה וחצי עצמאי ולמרות האופציה הזאת של היועץ מס אני יכול לקחת משכנתא אבל אני עדיין חושש מהעסק שלי אז כדאי שתשבו שניכם ותחשבו האם אתם מאמינים בעסק ואולי כדיי שתחכו עוד קצת בשביל לראות לאן העסק מתקדם

תשובה

ראשית עליכם להוכיח יכולת החזר בכל בנק. במקרה שלכם, עליכם לשכנע את הבנק שתוכלו לעמוד בה. אם הבנק חושש ממתן אשראי, עליכם לצרף לווה נוסף בעל הכנסות מסודרות או לחלופין להוכיח את יציבות ההכנסות. אם תתקשו אתם יכולים לפנות לגורמים מקצועיים, שיוכלו לסייע בדבר.

למעלה