אנחנו שוב הולכים להפסיד...

איבגי1

New member
אנחנו שוב הולכים להפסיד...

באורווויזיון 2008 אני בטוח, עם השיר של דנה, לא רוצה סתם להגיד אבל באמת שלא אני ועוד הרבה אנשים לא אהבו, הוא סגנון מזרחי כזה שלא מתאםי לסגנון הארופאי, מה אתם חושבים ?

EMANUELA XD

New member
../images/Emo104.gifאני חושבת שהשיר מצויין

השיר של דנה צויין וברור שגם ארבעת השירים האחרים הייתה וועדה היה שיפוט והיו הצבעות ברב מוחץ--השיר של דנה אינטרנשיונל זכה-- עכשיו אים ניזכה או לא ניזכה זה לא תמיד תלוי בשיר והמבצע-באירוויזיון תמיד מרחפת רוח פוליטית והיו שנים שישראל שלחה שירים מצויים ולא ניכנסנו ל 10 דרך אגב אני חברה בפורומים רבים--והמון יצאו נגד השיר של דנה ואני רוצה להגיד לך שרובם חזרו בעצמם---התיבה שלי מפוצצת בהודעות התנצלות!! תבין האנשים לא יצאו נגד השיר במכוון ישיר-יותר חרא להם שדנה הולכת לשחק אותה בפעם השניה ולא כזמרת אלה כיוצרת מוסיקה-- מן הרגשה כבדה על כולם ----מה שוב דנה? אז כן שוב דנה ועוד פעם דנה הגיעה השעה לקבל את דנה במקום הראוי לה וראוי לדנה מקום די מכובד!!!--למרות שבארצנו המובחרת די קשה לקבל הערצה!! דנה עשתה והביא כבוד גדול למדינה בזכות עצמה אני חושבת שאנחנו אמורים להחזיר לדנה כבוד בחזרה -בואו לא נצא מפורפורציות-בסך הכל זאת תחרות יש מפידים ויש מנצחים החשוב לשמור על שפיות ולהנות מקטע האומנותי ואף שום שיר לא ניזרק לפח ואחרון אחרון חביב---הרבה זמן לא יצא שיר טוב "כאילו כאן" קליט בא יפה לאוזן בהצלחה לדנה ומי יודע אולי בשנה הבאה בארצנו יתארח האירווייון קדימה לפזר אנרגיות חיוביות

EMANUELA XD

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo18.gifומה רצית שנשיר צרפתית?

רוסית-שוודית הולנדית גרמנית פולנית או רומנית??
השיר חיב להיות ישראלי כחל לבן ולא מעבר
עפרה חזה גם הגיעה לארופה עם
אם נינעלו
והצליחה בגדול בארץ-לא פירגנו לה
כאן משחק אותה עניין של מזל

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifצריך להיות אופטימיים

זה בסך הכל תחרות שירים, לא צריך לעשות מזה יותר מדי בלאגן. גם אם לא נזכה, צריך לזכור ששלחנו נציג שמכבד אותנו ושיר שמכבד אותנו והעיקר ההשתתפות.

אני אהבתי את השיר, אבל את השיר של הנרי אהבתי

יותר. אם לא היה השיר של הנרי אז אין ספק שהייתי מצביעה לדנה כי אני 'מתה' עליה. אבל בשיר של הנרי היה משהו מרענן, משהו בסגנון אירוויזיוני, חו"'לי יותר לדעתי. בתור אחת שלא משתגעת מבמוזיקה המזרחית אהבתי את הקטע המזרחי בשיר כי זה עושה את השיר יותר מיוחד מהשירים האחרים.

נורא רציתי שהשיר של הנרי יזכה לייצג אותנו

אבל ההצבעה היתה מכורה מראש וזה היה שקוף. כל האמנים שהתארחו הונחו באיזה שיר לבחור. לצערי "נבחר" השיר הכי גרוע מבין ה-5, ועכשיו נותר לי רק לאחל שהשיר הזה לא יגיע לגמר, כדי שלמדו שם שככה לא עושים הצבעה דמוקרטית.

EMANUELA XD

New member
שמוליק צא לך מהאילוג' קומפיוגגג'

מה השטויות האלה
הכל היה מכור
מה מכור שמה מכור
דנה לא עשתה מכירה פומביט על השיר שלה
דנה הציגה את השיר שלה בכבוד
תפסיקו להיתפס על רכילות מרושעת ולהפוך את דנה לפחות ממה שהיא שווה אני לא שוללת אף שיר אחר שהיה בקדם לפי דעתי חמשת השירים שהוצגו בתחרות היו מתאימים ליצג את ישראל הארוויזיון
כמו בכל תחרות יש מנצח ויש מפסידים
ודנה ניצחה בכבוד
אז בבקשה די ללכלך את הניצחון של דנה אינטרנשיונל אני מתפלא עליך עם כל ההבנה שלך במוסיקה
אתה שולל את השיר של דנה
ורק בגלל הקטע שיש בו מקצבים מזרחים
עולה מימך ריח שמיזרחית פחות טוב
יאללה לפרגן לדעת ולקבל
לשלח בצלחות לשיר "כאילו כאן" לבועז מעודה ודנה איטרנשיונל ב ה צ ל ח ה!!!

למעלה