אנחנו

• פותח הנושא Liee
  • פורסם בתאריך

Liee

New member
אנחנו

יש פה מישהי שרוצה לדבר על עצמה ועל הקהילה בכלל?

Liee

New member
ליטל

היי הייתי מאוד רוצה שנתוודע אחת לשניה והייתי שמחה אם תוכלי לספר על עצמך וכן לשאול עליי מה שאת רוצה

ליטל ו

New member
היי חביבתי :)

עניתי לך למטה, בעניין בגדים. אני ליטל, ג'נדקווירית, לומדת תיאטרון ושירה, אוהבת דיויד בואי ובאפי :) לא סגורה על מה להגיד כאן (וגם לא על מה לשאול... ספרי לי מה את אוהבת, מה חשוב לך, מה מעניין אותך, מה את רוצה - ו/או מה שבא לך :) ). אוו, אבל יש לי ציטוט הולם, שקרוב לוודאי מבדר אותי ואותי בלבד :) והרי הוא: "I love to dance. I like music. I'm very into Britney Spears' early work, before she sold out. So mostly her, um, finger painting and macaroni art. Very underrated. Favourite activities include not ever having to do this again..."

Liee

New member
ליטל

זאת נראת לי התחלה של ידידות מופלאה אחת האהבות שלי זה מוסיקה ואופנה נראה לי שכדי שנוכל לחזק את הקשר בינינו אולי כל אחת תיתן תיאור חיצוני שלה ומעבר לכך שימרי על קשר ליהי

DarlingAdam

New member
וגם, כמסתבר,

בואו נהיה מנומסות זו לזו בפורום, ואם יש לנו בעיות זו עם זו, ניקח אותן למקום פרטי שאליו הן שייכות, ולא נעליב זו את זו על גבי הפורום. תודה. התנגחויות אישיות במסרים אישיים.

מוזר

למה את צריכה תיאור חיצוני של ליטל? איך זה יעזור לקשר שלכן היו מקרים של גברים שנכנסו לפורומים וצ'טים והתחזו לטרנסיות בכדי להכיר ולפגוש טרנסיות אחרות. ההתנהגות הזאת נורא מזכירה לי את זה

תודה על הדאגה אבל

א. ליטל היא לא "טרנסית". ב. תירגעי עם הקונספירציות. ג. אף טרנסית פה לא חסרת אונים או מטומטמת(נתון לדיון), יש מספיק דרכים לברר אם זה טרנסית או גבר מתחזה.

ליטל ו

New member
טורפדואית,

א. אני לא טרנסית כמו שאת לא אישה. זהירות עם העלבונות, בבקשה. ב. תירגעי עם ההודעות התוקפניות כלפי אנשים שאפילו לא דיברו אתך. ג. אם כי אני מסכימה עם הקביעה שרובינו מסוגלות לדאוג לעצמנו...

ליטל ו,

א. אוקיי אם את מתעקשת אז את טרנסית. לא הייתה פה כוונה להעליב, להיפך. ב. אני אכתוב מה שבא לי, תודה. ג. אכן.

טורפדואית

לא באתי להזהיר את הפורום נתתי מידע בנוגע למקרים שהיו,והיו מקרים. אבל מה שאני לא מבינה זה למה את חייבת להשתמש בטון של תקיפה בכל אחת ואחת מההודעות שלך למה כל המגננה הזו אם יש לך אילו שהן בעיות,הייתי מציעה לך לפתור אותן לפני שאת נכנסת לפורום המשך יום נעים ושבוע טוב

ליטל ו

New member
תודה על הדאגה :)

באמת. נראה לי סביר לנהל שיחה ידידותית על פורום (הרי אנחנו ככלל יותר נחמדים לאנשים חדשים מלאלה שאנחנו כבר מכירים ;) ). אבל תודה על האזהרה :)

ליטל ו

New member
הממ.

האם יספיק לומר שאני נראית כמו ג'נדרקווירית למי שמחפש נורמאלית ונורמאלית למי שמחפש ג'נדרקוויריות? אני נראית כמוני :)

Liee

New member
היי ליטל

מה נשמע חמודה אני רוצה לספר לך על משהו שמציק לי הייתי בפאב ופגשתי מישהו ודיברנו וכאשר הבין מה אני פשוט עזב וזה ממש פוגע eany way מה זה גנדרקוורית?

למעלה