אנחנו

אנחנו

צריכים שיהיה פה שחרור חברתי. אז צריך לבחור סמיילי. הייתי בוחרת את החרדי כי הוא מצחיק אותי, אבל זה לא תלוי בי. אתם לא חושבים שצריך אחד כזה? [שרשור חברתי...]

אוקי, אז אני אסביר.שרשור חברתי זה

שרשור [שאני אהיה אחראית עליו, מסתבר.] שבו האנשים בפורום כותבים דברים שלא קשורים לנושא של הפורום. אז לא כותבים בשרשור הזה יצירות שכותבים או משהו דומה. פשוט כותבים דברים שרוצים לכתוב\לספר או מה שזה לא יהיה. [אני מקווה שהבנתם.@___@] פותחים אותו כל כמה עמודים, אז בואו נחליט כל כמה כדי שאני אדע מתי לפתוח שרשור ומתי לא. למישהו מפריע שהשרשור החברתי יסומן בסמיילי הזה:
? [סתם כי הוא מגניב ומשעשע אותי.D:]

אוקי, אבל הסמיילי בטוח בסדר? אני לא

בטוחה שכדאי את החרדי הזה, כי אנשים אולי לא מתחברים איתו...למרות שזה "רק סמיילי".\:
בינתיים נקבע על הצפרדע הזאת. :] [אפשר תמיד להחליף...]

אני לא יודעת,

הוא מצחיק שכזה. אולי זה גם קשור לזה שאני מאמינה באלוהים ובחלק מחוקי היהדות בתת מודע שלי, אבל אני לא ממש מודעת לזה.
[אתה מסקרן אותי עם כל השאלות האלה. זה פשוט נשמע כל כך מסתורי ומעניין. אולי כי אני מתעניינת בפסיכולוגיה.]

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
חכי להמשך....

אני מחכה שהפורום יתבסס קצת מבחינת אנשים פחות או יותר קבועים ואז תתחיל ההרפתקאה האמיתית.

ornit4

New member
הוא ממש חמוד :)

אבל לא הבנתי מה זה השירשור הזה... אבל אני מניחה שאם תעשו אחד כזה אני אקרא ואבין :]

את יכולה לכתוב פה כל מה שבא לך שלא

קשור לנושא של הפורום. [לא לכתוב פה יצירות שאת כותבת בקיצור. כל שאר הדברים שבא לך לכתוב-זה פה.]
[מקווה שהבנת.]

למעלה