אנטוניוס זכה בקופה הכי גדולה באונליין

talhorm

New member
אנטוניוס זכה בקופה הכי גדולה באונליין

בהיסטוריה! כמובן... מול השחקן החסר פחד איסילדור1, אבל לא בהולדם, בPLO Dealer: Hand #16080727790 Dealer: Patrik Antonius has 15 seconds left to act Dealer: Patrik Antonius has 15 seconds left to act Dealer: Isildur1 has 15 seconds left to act Dealer: Patrik Antonius has 15 seconds left to act Dealer: Patrik Antonius has requested TIME Dealer: Isildur1 has 15 seconds left to act Dealer: Patrik Antonius has 15 seconds left to act Dealer: Isildur1 has 15 seconds left to act Dealer: Patrik Antonius shows Dealer: Isildur1 shows Dealer: Patrik Antonius shows a straight, Nine high Dealer: Isildur1 shows two pair, Aces and Queens Dealer: Patrik Antonius wins the pot ($878,958.50) with a straight, Nine high לינק: https://www.pokertableratings.com/replayer/index.php?site=fulltilt&id=16080727790

giladboy

New member
נכנסתי לראות על מה המהומה קבל עוד אחת : מדהים

Dealer: Patrik Antonius shows [Ah Ac] Dealer: Isildur1 shows [6h 8h] Dealer: Patrik Antonius shows a pair of Aces Dealer: Isildur1 shows a pair of Eights Dealer: Patrik Antonius wins the pot ($422,995) with a pair of Aces

talhorm

New member
והינה עוד אחת:

Dealer: Patrik Antonius shows a flush, Ace high Dealer: Patrik Antonius wins the pot ($598,990.50) with a flush, Ace high

shaywh

New member
בכמה מיליונים אפילו

אותו ווינרייט של הצב בערך, רק הסכומים קצת יותר גבוהים...

2המרפא

New member
וכמו שאני טוען הרבה מאוד זמן

והוא מוכיח את זה כל פעם פטריק הוא השחקן הכי טוב בעולם בראש בראש. כנראה שהסשנים עם דוואן עלו לו לראש ובמקום לדבוק במה שהולך לו וזה הולדם הוא החליט להתחכם ומשחק נגד שחקן האומהה הכי טוב בעולם. כנראה שברמות האלה האגו חשוב יותר מהכסף כי אין לי הסבר לטמטום הזה.

AdAmD1

New member
אני חושב שאתה קצת מגזים.

רק לפני יומיים שלושה הוא היה ברווח ענק מפטריק בPLO, והיום זה הפוך. מה מחר יהיה? אי אפשר לדעת ככה שזה קצת מוקדם לשפוט ולהספיד בנאדם שאייבי ברח ממנו ובניימין הפסיל לו סכום נאה ביותר.

2המרפא

New member
אייבי לא ברח ממנו הוא פשוט חכם יותר

הסיפור אם אייבי היה פשוט הוא אמר לו שהוא מוכן לשחק 2 שולחנות גג ואיסילדור הבין שבמצב הזה אין לו שום יתרון והוא ויתר על כל העניין. בנימין מופסד השנה המון בכל מקרה. אין לי ספק שב6 שולחנות הולדם ראש בראש איסילדור מנצח כמעט כל אחד אבל ב3-4 שולחנות אומהה נגד השחקן הכי טוב בעולם זאת גאוותנות נטו ורצון לקרוע כל שחקן בעולם. אייבי ואנטוניוס רווחים בטירוף הרבה שנים כי הם יודעים לא להכנס לספוטים שאין להם יתרון בהם, איסילדור כנראה עוד למד את הלקח הזה.

Harleydude

New member
כל שחקן פוקר טוב

צריך לדעת מה הספוטים שהוא יכול לעשות עליהם כסף, מכאן האדג' שלו, ומכאן הרווחים. אני יכול להבין אותם ת'אמת, לשחק 6 שולחנות הדס אפ במקביל בלי קשר לסכומים זה קשהההההה. זה משחק סופר מהיר, שאתה משחק כמעט כל קופה, כשכל קופה היא אחרי העלאה, וחלק לא מבוטל הם קופות 3בט, ואתה צריך לקחת החלטות קשות לא משנה מה אתה מחזיק כי אתה יושב עמוק ומול שחקן טוב, אז גם שולחן אחד לאפ'חד לא קל לשבת מול אייבי ואנטוניוס (גם לא להם) אז 6 ?! בכל מקרה, לדעתי האישית אנטוניוס הוא מספר 2 בעולם ולא מאתמול, הרבה דיברו על דוואן, אבל עם כל הכבוד שיש לי אליו יש לו עוד לעמוד במבחן הזמן (מה שעכשיו נראה לא קל), ואנטוניוס עושה את זה כבר המון שנים בסכומים הכי גבוהים שיש וד''א השנה עוד לפני כל הקטע עם איסילדור הוא כבר היה ב+ 7 מיליון והשחקן הכי רווחי אונליין. ורק להזכיר - הוא לא משחק רק הולדם, הוא משחק PLO, שמונה ומעלה, וגם הורס (!) בהיי סטייקס... זה פשוט פאקינג חולני...

2המרפא

New member
אה לא הבנת למה התכוונתי

אייבי לא הסכים לשחק 6 במקביל וגם לא 4. אייבי רצה גג 2 ואיסלדור הבין שבשתיים מבלי שקופות יעופו נורא מהר אין לו יתרון של חשיבה מעמיקה על אייבי ולכן הוא החליט להמנע. לא ראיתי את אייבי אף פעם על יותר מ4 שולחנות וגם זה ב6-MAX ולא ראש בראש.

matan5165

New member
איך בדיוק אתה רואה אותו ?

איך אפשר לראות את השולחנות האלה ?

למעלה