אנטוני שר בעברית?

SirPsychoSexy1

New member
אנטוני שר בעברית?

אז ככה.. את הנקודה הזאת העלו מזמן בפורום של הצ'ילי פפרז בהייד פארק אבל אני מעלה את זה גם לדיון כאן, כי זה פשוט נושא מעניין.. אז ככה... בשיר My Lovely Man (למי שלא יודע שיר מס' 15 בדיסק BLOOD SUGAR SEX MAGIL),שנכתב על הלל סלובק, בסוף של השיר אנטוני ממלמל כל מיני דברים, ואז בערך ב4:08 אפשר לשמוע את אנטוני אומר "I'll Miss You" ומיד אחר כך מילה שנשמעת כמו "בן אדם"... עכשיו יש כאלה שחושבים שזה כן "בנאדם" ויש כאלה שלא... מעניין אותי.. מה אתם חושבים?

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif

באמת מעניין... לא זוכרת ששמעתי משהו כזה. צריכה להקשיב לו שוב. למרות שאני בספק. אם אנתוני היה מחליט להגיד משהו בעברית לזכר חברו, אני מניחה שהוא היה בוחר משהו קצת יותר משמעותי.

SirPsychoSexy1

New member
למה "משהו יותר משמעותי"?

הרי בן אדם זה כמו Man יעני התכוון המשורר לאמר "אני מתגעגע אלייך אחי" (בסלנג עברי מודרני..) הרי אנטוני משתמש המון בסלנג, אז הוא בטח שאל מישהו שיודע עברית, איך אומרים Man... או משהו בסגנון הזה ואמרו לו בנאדם... חוץ מזה לפי דעתי אם הוא עשה את זה בכוונה... עצם העובדה שהוא שילב מילה בעברית בשיר שלו רק מראה עד כמה הוא אהב את הלל... אבל כנראה שלא נוכל לדעת לעולם...

dafnaleh

New member
אני חושבת שזה כן.

הגויים הארורים טוענים שהוא אומר שם: I'll miss you when I die. אבל הם טועים, כמובן, כי זה משפט חסר הגיון. אני אומרת- לשאול את אנת'וני. I miss you benadam ... I love you ma-ee-en yeah pom pom pom

lollapalooza

New member
בסדר

כשנפגוש אותו בחתונה של ג'ון ומירית נשאל אותו...

פעם הראו אותו לטלויזיה נראה לי בערו

ץ 3 והוא אמר מנייאק ומג'נון..... מי שלא יודע מג'נון היה בשנות ה80 השיא של הסלנג בישראל

MasterD_iL

New member
ומה כתוב בעטיפה של הדיסק?

אין באפשרותי לבדוק לצערי.. מישהו?

SirPsychoSexy1

New member
לא רשום שם כלום....

לא רשום כלום על כל הקטע הזה.. כאילו לא רשום את כל המלמולים שלו....

למעלה