אנטיביוטיקה בהריון

אלמה1

New member
אנטיביוטיקה בהריון

נכנסתי כדי לבקש את עזרת המבינות בנושא. תזכורת: אני בשבוע 34. חזרתי הרגע מהרופא. הוא טוען שיש לי ברונכיט ונתן טיפול של שבוע מוקסיפן. ניסיתי לשאול אם ניתן להימנע מכך והוא ענה "רק אם את רוצה להגיע לדלקת ריאות". אני לא יודעת אם הוא כסתחן או שזה באמת המצב. כעיקרון, כבר אין לי חום אבל השיעולים והגרון הורגים אותי. ניסיתי למצוא חומר ברשת על ברונכיט אבל כולם מדברים על ילדים ועל טיפול של אינהלציה. האם זה תקף גם למבוגרים? מישהי מכירה טיפול אלטרנטיבי שיעזור לי להימנע מהאנטיביוטיקה? (את כל הסירופים הטבעיים של שום ובצל ודבש כבר ניסיתי
)

סטיוויה

New member
הרבה רעיונות יעילים

דיקור מאד עוזר.גם שיאצו. ותוקידי מהתפריט שלך כל מוצרי החלב,חיטה)פסטות וקמח לבן),בננות ופרי הדר. תרבי בירקות כתומים ודגנים כמו אורז. שתי חליטות טימין(קורנית)-3 ספלים ביום.בטוח בהריון. ופטנט מעולה ואני מיישמת על הילדים;קומפרס תפוח'א.את מכינה פירה,רק בלי תבלינים.את לוקחת חיתול בד(או כל בד כותנה)ושמה פירה ומקפלת.מניחה על החזה/גב לסירוגין(ישירות ומעל זה בגדים או מגבת) כ-25 דק' סה'כ או עד שזה מתקרר.צריך שזה יהיה חם אבל לא ברמת כוויה.זה מדשחרר את הליחה התקועה.תעשי ככה 3 ימים פעמיים ביום. הסתייגות;אם את חשה סחרחורת,קושי לנשום וכד'-הפסיקי מייד. ואחרון חביב-לישון בלילה עם מכשיר אדים חמים.מאד עוזר. החלמה מהירה ואל תמהרי לקחת אנט'.

mise

New member
אני לא יודעת מה זו ברונכיט

כי מחלות זה לא ממש התחום שלי או האג'נדה שלי, אני מכירה סימפטומים לא נוחים. במצבים כאלה, כשהמצב אינו דורש טיפול הומיאופתי, אנחנו עוברים לצום פירות/צום מיצי פירות/צום ירקות/צום מיצי ירקות/צום מוחלט (רק מים). גם בהריון. (זו כמובן לא המלצה, אני סתם מספרת לך מה אנחנו עושים, שתדעי שיש דרך אחרת). מצב שבו כמות החיידקים בגוף מתגברת מעיד על מצע טוב, נוח ונעים שבו הם שוהים. לא החיידקים הביאו את המחלה, הם באו לשם כי היתה להם אחלה פסולת. במצב כזה, כדי לתמוך בגוף עד תום תהליך הריפוי, אנחנו מנטרלים פסולת, מנטרלים עבודה מאומצת של מערכת העיכול (שממילא לא יכולה לעכל במצב של חולי, ואם אוכלים,האוכל תוסס ונרקב, מייצר חום בגוף, מייצר פסולת, מאריך את זמן המחלה וכו' וכו') ומספקים לגוף חומרי גלם שיכולים לעזור לו לרפא את עצמו, לנקות את הדם, לסלק את הפסולת ולהביא את האדם למצב של בריאות. כך שאצלנו אנטיביוטיקה, שנועדה להרוג את החיידקים שבאו בעצם לאשפה, לא רלוונטית, כי היא לא קשורה למחלה.

א אוהל

New member
לי היה ברונכיט בספטמבר

שבועיים קשים עם חום ונזלת וכאבים בחזה מהשיעולים ואז עבר. ברונכיט יכול להתדרדר לדלקת ריאות אם את במצב חיסוני ירוד. צריך לנוח (מה שלא עשיתי), לשתות הרבה, שיכינו לך מרק עוף ביתי בלי אבקה. אנטיביוטיקה מהטבע: חצי לימון סחוט + כפית דבש + שן שום כתושה. לערבב ולשתות פעמיים ביום. אני לקחתי גם (כשזכרתי...) טינקטורות של אלטמן של פרופוליס ואכיניצאה אבל לא יודעת אם מותר בהריון. את יכולה גם לשאול פה בתפוז בפורום הומיאופתיה קלאסית - אלישוע מנהל הפורום מטפל גם בנשים הרות ומניקות. הוא טיפל בי בהצלחה בהריון הקודם כשהיה לי סינוסיטיס והנסיון לקחת אנטיביוטיקה לא עלה יפה.

למעלה