אנטיביוטיקה טבעית שום וזעתר

snoopytush

New member
נהדר עוד על זעתר אני התחלתי לבלוע כפיות שלמות

של זעתר טחון מהיום . עוד מעט אקנח בשום חי.

http://www.doctors.co.il/ar/7924/זעתר+-+אנטיביוטיקה+מהטבע
הידעתם שזעתר יותר טוב מאנטיביוטיקה כי הוא לא פוגע בפלורה הטובה?
עוד כמה סגולות בריאותיות לזעתר
"לאחרונה התגלה כי רכיבים פעילים אלו מעכבים את התפתחותם של גידולים סרטניים ואף מעכבים את התפרצות וירוס ה-HIV"

"אך הזעתר מכיל חומרים נוספים, כגון טנינים, Linalool, Thujone ו-Borneol החשובים והיעילים לא פחות לטיפול בתופעות חורף, כגון בעיות במערכת הנשימה, שיעול לח, אסתמה, ברונכיטיס כרוני, גודש ועודף ליחה או מחסור בה, המשמעותיים כל כך במצבי התקררות. מעבר לכך מטפל הזעתר בבעיות וזיהומים במערכת העיכול (גזים, שלשולים, טפילים, פלורה פתוגנית ועוד) ונחשב כמועיל בתהליך של ניקוי הדם ולטיפול בדלקות במערכת השתן"

"מהמחקר עולה כי חומרי הטעם בצמח, תימול וקרבקרול, יכולים להתמודד עם חיידקים ופטריות בצורה יעילה יותר מכל אנטיביוטיקה."

"הרמב"ם, גדול הרופאים של ימי הביניים, התבסס רבות על צמחי מרפא בכלל ועל הזעתר בפרט, שלו ייחס סגולות ריפוי רבות: חיטוי וחיסון הגוף, הקלה על כאבי ראש, חיזוק הזיכרון וכוח הגברא. הרופאים הקלאסיים השתמשו בו לטיפול במיימת, בבצקת, בדלקות ובהשתנת יתר וכן להסדרת הווסת. וברפואה העממית של עדות ישראל ושל הערבים תושבי האזור, הזעתר הוא אחד מן הצמחים החשובים ביותר - הוא משמש לטיפול בכאבי בטן, בבחילות, בהצטננות, בכאבי אוזניים, בשיעול, בכאבי ראש, בתולעים בבטן, באקזמה, בדלקות חניכיים ועוד."

"בסיטואציות שבהן נדרשת עזרה ראשונה, ניתן ללעוס את העלים המרים של הזעתר ישירות. העלים מכווצים ועוצרים דימומים וטובים לטיפול בפציעות שטחיות."

כל מי שחולה בחורף יאללה תתחילו לאכול זעתר ושום חיים!
בקרוב אתחיל לאכול שיבולת שועל בעודה חיה

אז לכו לקנות זעתר

מייפלס

New member
לא אמרת שיותר מדי זה מר ?

תמצאי לי מאכלים שטובים לכבד , בבקשה ...

snoopytush

New member
אוקיי לתיבול לא צריך הרבה כי זה מר אבל הוא

פשוט מהמם! הוא טוב גם לכבד כי הוא מנקה ומחסן את הגוף ונפטר
מפטריות ( כמו הקנדידה מיודעינו), וממזיקים. הוא גם מנקה את הדם אבדוק לך לכבד

snoopytush

New member
ביקשת קיבלת!

http://www.aviv-clinic.co.il/article.php?id=13
ותעשי לעצמך טובה ותמנעי כמה שפחות סוכרים לבנים ואוכל מעובד!
אם יהיה לך יכולת התמדה אז גם תמנעי ממאכלים המכילים כמות גדולה של גלוטן
ותפסיקי לצרוך מוצרי חיטה!

snoopytush

New member
למרות שבסיוג קל כתוב שמיץ מנבט חיטה עשיר ב

ויטמינים

רותי 11

New member
אלוהים יצר לנו את כל התרופות

הטבעיות הוא יצר עבורנו הכל
אנחנו רק שכחנו ועברנו לרפואה
קונבנציונאלית

tshirt10

New member
נכון - התרופה היא לעורר את הנשמה שלנו.

לנוכח המציאות השקרית - ולהילחם על התפתחות הידע הקדום - אל עבר היקום היי-טקי - מתקדם מדעית ופיזית בלבד - הריסת מדע הנשמה - והתפתחותה אל מול שקר החומר - ויש דרך קלה להסביר את זה - ויש דרך זוועתית לעשות תא זה - דת. הדת תדפוק הכל - זה כבר ייאמר עכשיו - הם יחשבו על זה שרוחניות זה בכלל מצוות והלכות ומליונים יחיו בסבל הרג ושקר
..אופס..
זה כבר קורה..

tshirt10

New member
רפואה זה רפואה.

יש רפואה קונבניונלית-מחקרית - תרופות וניתוחים.

יש טבעית - תמציות פרחים, צלצולי פעמונים, פרחי באך - יוגה והילינג- שום דבר לא עוזר ליישר את עצמנו רוחנית כמו מדיטציה פשוטה להרגעת הגוף - מאחר והנשמה הרבה יותר חשובה ממנו - לכן הרפואה, בכלליות - היא מאוד קטנה לנוטכח העולם הרוחני - הנשמתי - לכן הרפואה היא מינימליסטית - לצורך שיקום הגוף - והרוחניות - היא למען הריסת קליפת הגוף -
ולהפוך לידע טהור של אהבה ו"סדר העולם החדש" -

אהבת חינם - לא כמשל - לא כמסר - לא כמדבקה -

אלא כחוק מחבק. ולא. אני לא דתי.

tshirt10

New member
אני מאמין ברפואה שיקומית - גופנית.

חלקים שיחליפו איבר בגוף - איחוד רקמות גוף - דרך DNA - וכן הלאה - כל נזק שנגרם לגוף עצמו.

אך ה"רפואה" הבא לסבור כי הנפש/נשמה/ שלך היא "חולה" - היא שקרית מיסודה - שום דבר שאלוהים יצר - הוא פגום - ואם הוא פגום - הוא פגופ פיזית- ולא רוחנית - אלא אם כן - הוא לא הגיע מעולם הרוח.

tshirt10

New member
עכשיו הבהלת אותי :)

חשבתי שזה משורשר אליי.. תודה לאל על לחם השום..

חחחחח

לא לא, זה לסנופי
לי ולה יש רומן ארוך ומתמשך, למרות שלאחרונה היא מסננת אותי

למעלה