אנטיזכן!!!

nalini

New member
אנטיזכן!!!../images/Emo124.gif

למכירה: כרטיס הלוך-חזור בתוך 50 מדינות ארה"ב למעט הוואי ואלסקה, חברת דלתא, תקף עד יוני 07, ללא הגבלת מחיר כרטיס. אפשר להמשיך להעביר אותו הלאה כי הוא לא תחת שם מונפק (רציני לגמרי, יש לי כרטיס שקיבלתי ואני מנסה להיפטר ממנו במחיר סמלי.... לפרטים שלחו מסר, ולמטה תקבלו הסבר, המבצע עד יום שני בצהריים) אז ככה- מיציתי את העבודה, עזבתי את מרילנד, גם קליבלנד נמאסה עליי, ובנתיים הקיץ בורח לי ועוד לא הייתי בים. החברים שבצבא מורטים לי את עצבי הדאגה המתוחים עד לכדי מרחק מאית השנייה מקריעה, והסא"ל במילואים שבבית (ע"ע אבא) מנסה להעלים ממני עובדות כמו כניסת המשפחה כל חמש דק' לממ"ד ונפילת קטיושה 100 מטר מצ'אי (כלבי האהוב ששוכן בכניסה לבית ושלבטח גם הפך חירש) אז בלב שלם ובלי להסתכל אחורה, הוקדמה הטיסה המיוחלת חזרה לארץ התופת... וביום שישי הקרוב אי"ה (מתבקש, אנדר דה סרקמסטנסזס) אני שמה פעמיי לארץ אהבתי, הפעם בלי כרטיס עם תאריך חזרה לחלום האמריקאי. הלימודים הסתיימו, האופק אוחז בחובו חלומות ומטרות אחרות... אבל היום יותר מתמיד אני מרגישה שעם כל החרא שהולך שם... החרא הזה שייך גם לי, ואני חוזרת להתפלש בו בשמחה... שבוע אחרון כסינגלית בחו"ל אחרי שנתיים.... דרמטי משהו. לירז

billc

New member
נסיעה טובה..ותשמרי את הכרטיס

אם זה עד יוני 07.. את יכולה עדיין לחזור ולטייל

סלסרו

New member
ממממה? חוזרת לארץ?

אגב, זה לא "אנטי" זאכן..
אלא "אלטע זאכן", יענו "דברים (זאכן) ישנים (אלטע)".. אתר אבטיח-וורת'י

Ani15

New member
מותק../images/Emo25.gif

שתהיה לך נסיעה טובה וחזרה רכה וקלה ושתיזהרי שם בצפון ותשמרי על עצמך ועל המולדת ובהצלחה בכל מה שתבחרי בהמשך ו.. אל תתקלקלי, טוב? (הערת ביניים: נליני נפגשה איתי לפני חודשיים שלושה בזמן הביקור שלה במדבר, והחזירה לי את האמון בנוער ישראלי) (ואני אחשוב על הכרטיס ואשלח לך מסר אם וכש)

nalini

New member
../images/Emo25.gif בחזרה!

והמון תודה...האיחולים האלה בעלי המון משמעות ועושים לחלוחית במיוחד עכשיו כשאני באמת צריכה קצת חיזוקיות מול הצומת הזו שאני עומדת מולה ומנסה להחליט באיזה מחלף לבחור... ולך אני מקסימה, בימים רגועים יותר אאחל שבקרוב גם אצלך, אם לשם בסוף הלב ימשוך (והוא תמיד בסוף מושך. או המיאוס בקקטוסים, מה שבא קודם
)... מבטיחה לנסות לשלוח לך קצת שווארמה מהצ'ק פוסט
חיבוק, לירז

Mירב

New member
../images/Emo24.gif WOW!!

כל הכבוד ואני כלכך מזדהה עם כל מה שאת כותבת... הלוואי ומצבי הכלכלי היה מאפשר לי לעשות אותו דבר
!!!!!!!!

ליז..

מקווה שישרא-לנד תהיה טובה בשבילך. קשה לחזור אחרי מה שעבר עלייך פה, תזכרי שדברים לא נשארו כמו שעזבת אותם. אם את צריכה משהו, תרימי טלפון.

nalini

New member
../images/Emo25.gif

תודה מותק, מבטיחה להתקשר כשמגיעה לניו יורק (מחר בלילה) וכנראה שאת הספר אוכל להחזיר עבורך אישית
תודה שהיית שם בשבילי כל התקופה האחרונה. ותגידי לירון טו גט א לייף ולעזוב אותך בשקט

למעלה