אנטיפסטי
היי שוב לכולם יש לי ברוקולי קפוא בפריזר וכל מיני ירקות קישוא בצל בטטה עגבניה האם אפשר להכין מהם אנטיפסטי? הם יש משמעות לעובי ולגודל החתיכות שחותכים כשעושים אנטיפסטי ? לגבי הברוקולי קודם צריך לבשל במים רותחים או אידוי ואז לתנור או ישר מהמקפיא למגש? ואשמח לקבל מתכון קל וטעים לאנטיפסטי יש לי שמן זית חומץ רגיל מלח פלפל וכל מיני תבלינים. תודה מראש ושבת שלום
היי שוב לכולם יש לי ברוקולי קפוא בפריזר וכל מיני ירקות קישוא בצל בטטה עגבניה האם אפשר להכין מהם אנטיפסטי? הם יש משמעות לעובי ולגודל החתיכות שחותכים כשעושים אנטיפסטי ? לגבי הברוקולי קודם צריך לבשל במים רותחים או אידוי ואז לתנור או ישר מהמקפיא למגש? ואשמח לקבל מתכון קל וטעים לאנטיפסטי יש לי שמן זית חומץ רגיל מלח פלפל וכל מיני תבלינים. תודה מראש ושבת שלום