אנטיפסטי

הילית111

New member
אנטיפסטי

היי שוב לכולם יש לי ברוקולי קפוא בפריזר וכל מיני ירקות קישוא בצל בטטה עגבניה האם אפשר להכין מהם אנטיפסטי? הם יש משמעות לעובי ולגודל החתיכות שחותכים כשעושים אנטיפסטי ? לגבי הברוקולי קודם צריך לבשל במים רותחים או אידוי ואז לתנור או ישר מהמקפיא למגש? ואשמח לקבל מתכון קל וטעים לאנטיפסטי יש לי שמן זית חומץ רגיל מלח פלפל וכל מיני תבלינים. תודה מראש ושבת שלום
 

d a p h n a

New member
כתבתי לך תגובה ארוכה והיא נמחקה

בקצרה: -ברוקולי צריך בישול מאוד קצר, אחרת הוא נהרס. תסתכלי מה ההוראות על החבילה שלו. - קישוא כדאי לפרוס לפרוסות דקות לאורך, ולצרוב על מחבת גריל (מחבת עם פסים בולטים) למשך דקות בודדות, ואז לתבל במלח, פלפל, שמן זית, שום טרי ומיץ לימון. - בצל ובטטה כדאי לחתוך, לשים על תבנית, ולמרוח עליהם דבש ואבקת צ'ילי, ולאפות עד שהם עשויים היטב. -לגבי העגבניה, הייתי מנסה לפרוס אותה לפרוסות די עבות, לנקות אותה מגרעינים, לזלוף קצת שמן זית, מלח ופלפל, ולאפות קצת עד שהיא תתרכך מעט.
 

taliF454

New member
עגבניה נפלאה גם כשהיא טריה

מי אמר שבאנטיפסטי הכל צריך להיות מבושל\אפוי? אפשר למלא עגבניות טריות בכל מיני דברים טעימים (וצמחוניים) ממליצה לבקר גם בפורום מתכונים ובחיפוש (הישן) שלו לרעיונות לאנטיפסטי צמחוני (טלי עדיין מזועזעת מביקור במסעדה איטלקית שהסתיים במפח נפש כשהתברר שהאנטיפסטי שלהם מסתכם במגש של פסטרמות למיניהן ופרוסות עגבניה)
 
למעלה