אנטישמיות ושנאת יהודים באיה נאפה

אנטישמיות ושנאת יהודים באיה נאפה

היי, חברה שלי חזרה מאיה נאפה ואמרה שיש שם המון (אבל המממון!) שונאי יהודים, אנטישמים, ניאונאצים שממש מקללים יהודים ברחוב! היא אמרה לי אפילו שיש מועדונים שיש עליהם שלט "אין כניסה ליהודים". עכשיו, לחברה הזאת, שהיא לא חברה קרובה שלי, יש נטייה להגזים ולנפח דברים, אז מה ידוע לכם על תופעת האנטישמיות באיה נאפה? עד כדי כך גרוע? באמת לא מכניסים יהודים למקומות? תודה מראש, שוקו.

L e G e n D

New member
יש אמת בדבריה

את חברים שלי לא הכניסו פעם אחת למועדון ה"קאסל" בגלל היותם ישראלים. וגם שמענו מקרים רבים אחרים של ישראלים שנבצר מהם להכנס. ידוע שמועדון זה אינו אוהב שישראלים נמצאים בין אורחיו. היה גם פאב אחד שהמלצרים שהיו שם,כולם ממוצא ערבי כלשהו,סירבו לשרת אותנו אחרי שגילו כי אנחנו מישראל. יש שמה קטע כזה,אמנם מנחמדות,שהמלצרים או היחצ"נים של המועדונים או הפאבים שואלים אותך מאיפה אתה תוך כדי שיחה קלילה. אחדים מהם מעוותיםאת פרצופם ברגע שישמעו כי אתה מישראל.

The Bugi

New member
כתבתי פה על זה כבר

למועדון ה-Starskey's לא הכניסו אותנו בגלל שאמרנו שאנחנו מישראל. יש איזה פאב מעל הסקוור שהוא פאב עם 2 קומות ובחוץ תלוי לו שם דגל פלשתין. חבר שלי (נשאר שם וחוזר מחר) ניסה להוריד אותו אני לא יודע אם הוא הצליח. בכל מקרה שמעתי מהישראלים שהCastle מפלה כנגד ישראלים ויהודים. הוא בבעלות של אדם לבנוני-מוסלמי ולכן אני לא מתפלא על התנהגות העובדים המגעילה שבו. אני והחברים שלי לא נתקלנו בשום בעיה חוץ מזה, אנשים דווקא מאוד שמחו שאנחנו מישראל ולא עיקמו את האף. אולי זה תלוי על מי נופלים אבל בעיקרון לא שמעתי על שום שנאה חוץ מזה.

sela v

New member
ואם היה מועדון ישראלי

שפלסטינאי היה מנסה להוריד ממנו את דגל ישראל, מה היית אומר?

The Bugi

New member
אני לא רוצה להיכנס לזה

בטח שלא מעל גבי הפורום. אשמח לענות לך במסרים אם תרצה.

אני לא מבינה מה הטעם במעשה של חבר

שלך. זה סתם יוצר התלהמות ועוד כמה אנשים שישנאו את ישראל, קיצר זה מעשה ממש מיותר. אם מישהו רוצה להניף את דגל הלאום שלו שיבושם לו זה ממש לא ענייננו.

להוריד דגל מלאום כזה או אחר

זה לא עקרוני של איזה לאום (או כמעט לאום). זה מעשה ממש מפגר שמוביל לשנאת יהודים.

The Bugi

New member
זאת היתה התרסה. בשבילי הנפת הדגל

הזה אומר הצדקה של טרור נגד העם שלי.

T00L

New member
הממ חזרתי לפני שבוע..

ולא נתקלנו בשום אנטישמיות ולא כלום, ותמיד כששאלו אותנו אמרנו שאנחנו מישראל.. כנראה שזה באמת תלוי על מי נופלים..

sindarla

New member
יש בסיס...

למעט תופעת המוסלמים לישראלים אין שם טוב בעולם ולא לשווא לפני שנה באיה נאפה אסרו כניסת ישראלים בגלל השחתה למלון אבל השאלה האם גם לבנות מתייחסים כך?

למעלה