אנטישמיות + תמונה מהסקוור

Talle

New member
אנטישמיות + תמונה מהסקוור

למי שעדיין לא מבין שאיה נאפה מקום לא כל כך סימפטי לישראלים, צירפתי תמונה שצולמה בין ב15-21 לספטמבר, במרכז הסקוור ליד הבלאק אנד וויט. בקשר לקאסל, אין לי אף טענה ואילו אחת למקום הזה, 3 פעמים נכנסתי חינם, פעם נוספת שילמתי 3 פאונד אחרי שביקשו 8 פאונד, אפשר להסתדר במיוחד אם מגיעים עם עוד מספר בנות למועדון. אם כבר אנחנו מדברים על מועדון שהתייחס לא יפה, אז אני אספר לכם בקצרה על מקרה שקרה לי ב"סטרסקי", קיבלנו כרטיסים חינם למקום, השומר עצר אותנו ושאל מאיפה אנחנו, לאחר שאמרנו מישראל, הוא ביקש 5 פאונד מהסיבה שהכניסה חינם היא לבריטים בלבד, וישראלים צריכים לשלם.

BASE G

New member
וואלה גם אנחנו שמנו לב לדגל

היינו שלוש לילות ברצף באמבסדן לפני כל מסיבה וביום הרביעי קלטנו את הדגל..לא חשבתי אפילו בצחוק לחזור לשם אחרי זה.. בקשר לסטארסקיס..חבר שלי הראה לו תעודה של תושב ניו יורק ואז הוא הכניס אותנו למרות שהוא קלט שאנחנו ישראלים לגמרי אחרי שעוד חבר התחיל לדבר בעברית חופשי בצעקות לידו אגב..חרא מועדון הסטארסקיס..שהיינו שם הייתה זקנה בת 60 בערך ואני לא מגזים שרקדה על העמודים..גועל נפש

לינור17

New member
אמבסדן...

אחלה מקום מלא בריטים ואירים חח אפילו נתנו לי חולצה של המקום .. אחלה דבר לישון איתו

napa

New member
אמבסדן

ישבנו שם בלילה ה3 קנינו די הרבה משקאות היינו 4 כל אחד קנה 2 שוטים ואיזה בירה.. אני וחבר הלכנו לשירותים בזמן ש2 האחרים נשארו לשבת.. אחד היחצ"נים שעבד גם כיחצ"ן של הקאסל בא ושאל את חבר שלי מאיפה הוא [ואנחנו סיכמנו מראש שאומרים שאנחנו מאמריקה או משו, כי לכולנו יש אנגלית טובה ואפחד לא נראה ישראלי] הוא היה שיכור מידי ואמר שאנחנו מישראל.. שאני והחבר חזרנו בא אלינו אחד המאבטחים הענקיים האלה, שאל אותנו אם הזמנו אמרנו לו שכן והראנו לו את כל הכוסות, והוא אמר "לא לא הזמנתם לכו תשבו במקום אחר..] ואז שקמנו, אחרי שהתווכחנו איתו ראינו את הדגל המ$%@# הזה! הייתי כלכך מעוצבן ביום ההוא.. כאילו השנה היינו 40 אחוז מהתיירות של נאפה הם עושים עלינו כלכך הרבה כסף... שילכו להזדיין.. מאז כל פעם שראינו את היחצ"ן הזה ירקנו על הרצפה... אבל זה נאפה, הכל עובר מהר ומיד עוברים לבאר הבא.

לנו זה קרה בקאסל

ההינו בקאסל והשומר הבן זונה האנטישמי עוצר אותנו כדי שלא נראה כמה הבריטי משלם אני קולט בריטי משלם 3 לי הוא אומר אתה חמש שאלתי אותה למה הוא 3 הוא אומר לי צא בחוץ! לפי דעתי עדיף לא ללכת לקאסל חוץ מיופי אין בו כלום הכח גרוע שהבעל בית סורי ואין יותר גרוע מלפרנס מחבלים!

למעלה