אנטישמיות

RasTito

New member
אנטישמיות

חבר טוב שלי חזר אתמול וסיפר לי שממש אבל ממש שונאים שם את הישראלים שממש להוריד פרופיל וכל השטויות האלה די ביאס אותי סיפר שאיימו עליהם כל מיני שוודים ושהוא ראה שהם גם נותנים מכות לישראלים למי שהיה יצא לראות אנטישימיות? לא בא לי קטעים כאלה בכלל

orenkes

New member
בוא נגיד ככה

תבוא אליהם בטוב והם יהיו איתך בטוב... תלך איתם ברע והם יכנסו בך בכל הכח.... זה ידוע שלא מתים עלינו שם.. אבל עדיין אם אתה תתנהג כמו בן אדם,ולא כמו הישראלי המכוער אתה ממש לא תרגיש את זה... תסע בראש שקט... אתה תהנה שם מבטיח לך

RasTito

New member
וואלה סבבה יופי

אני בא רק בטוח לא אוהב בלאגנים בא לרקוד ולשתות קצת לא יותר מזה תכלס גם עם אני יראה איזה ישראלי עושה בעיות אני יתעצבן כמו שאני מתעצבן פה אז אני מבין אותם

רוסמרי

New member
שוודים הומוים שם אחד אחד

לא מבין איך הם הביאו מכות לישראלים

Kurayami

New member
אני אתן לך דווקא סיפור הפוך לגמרי

הייתי שם לפני שנתיים וזה לא שאהבו אותנו הרבה יותר בתקופה ההיא, אבל התנהגנו כמו בני אדם והכרנו כמה נורבגים באיזה פאב והם היו ממש נחמדים ונקשרנו אליהם הלכנו אליהם למלון פעם אפילו ושתינו איתם דברים מטורפים שהם הביאו מנורבגיה[הם השתיינים הכי כבדים בעולם - 2 מתוכם היו בבית חולים עם הרעלת כבד מרוב שתיה] והם ידעו שאנחנו מישראל ודווקא לא תקפו אותנו ושאלו אותנו והתעניינו והיה ממש סבבה איתם אז קח את זה בקלות אני לא חושב שיעשו לך בעיות..

RasTito

New member
טוב לשמוע

אני לא דואג שיעשו לי בעיות סתם שאלתי

shay53

New member
חחח גם לי יש סיפור..

השבוע שהיינו שם הכרנו 2 אנגלים ממש נחמדים , היינו איתם בהפי בר שיש שם דבר כזה שמשלמים 4 פאונד ושותים כמה שרוצים במשך שעה. והתחלנו לשתות כלכך הרבה ולדבר על ישראל ואנגליה ואחרי שאמרתי להם שאני אחרי צבא וכל מיני דברים כאלה האנגלי קנה לי בירה ונתן לי מחרוזת פרחים כזאתי מגניבה . אז לא כולם שונאים אותנו אל תדאגו

gza1

New member
חבר'ה...אם האנגלים/שוודים/וכו גייז....אז בטח

שלא תיהיה אנטישמיות...מה אלו הסיפורים האלה..

shay53

New member
מה הקשר גייז

אני אומר לך הם כולם שם שיכורים והם באים להנות נטו , הם לא מחפשים מכות ודברים כאלה.

למעלה