אנטישמיות

ne ro

New member
אנטישמיות

לפי דעתי הפיתרון לאנטישמיות ( לפחות במדינות נוצריות) הוא התבוללות. מה דעתכם?

וואו

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את כל הרעיונות שלך הפתרון לאנטישמיות זה התבוללות? זה כמו להגיד שהפתרון לסכסוך הישראלי פלסטיני זה חזרה לאירופה

זאת אומרת..

להעלים את העם שלך. מצטערת, אולי אתה כ"כ לא מחובר לשורשים היהודיים שלך, שאתה רוצה להעלים את העם הזה, אבל יהודים אחרים כאן כן מעריכים את היהדות שלהם, המבוססת על מוסר טהור, גמילות חסדים, עזרה לזולת, צדק והגינות, שאין אותם בעמים אחרים. כנראה שערכים האלה לא מדברים אליך...

הרצל חשב כמוך

ואז ראה כעיתונאי את מה שעושים לדראייפוס בצרפת והבין שהוא משלה את עצמו. גם אתה תבין זאת במוקדם או במאוחר.

אין דבר יותר דמגוגי מלצעוק 'דמגוג'

מה שאני נתתי לך היה עובדה היסטורית- הרצל חשב בצעירותו שההתבוללות היא זו שתחסל את האנטישמיות ותציל את היהודים, אבל בסופו של דבר הוא התבדה לאמת שיהודים המשיכו להיות נרדפים גם אחרי שהמירו את דתם ושהאנטישמיות רודפת יהודים עד הקבר. הוא בהחלט צדק- אפילו דור שלישי ליהודים שהתבוללו נחשבו ליהודים גמורים בגרמניה הנאצית.

MsUnderstood

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

מי שחי במדינות נוצריות ממש לא צריך להתבולל אנחנו לא צריכים להתבייש בדת שלנו! התבוללות בגלל אנטישמיות זה סתם בריחה... אם קצת קשה לא צריך ישר לוותר

ne ro

New member
אני דיברתי גם על מוסלמים..

שהם לא פחות שמיים מכל היהודים האירופאים בהירי העיניים והשיער.

היהודים האירופאים הם בהירי עיניים

ושיער? אולי קיימים כמה פה ושם אבל זה בהחלט לא תופעה גורפת... הרוב דווקא ממש לא נראים אירופאים...

למעלה