תשובות....
בגידה היא בגידה.. בין אם המניע הוא אדיאולוגי , כספי , סחיטה. או משולב. וכפי שהבנת, כל אחד מסוגל לה.
רובם המכריע של השמאלנים הם גזענים , צבועים , רכרוכיים ונעדרי גאווה לאומית , אין שום קשר בין השמאל של היום לשמאל הקשוח של קום המדינה....רובכם מתעבים את דת אבותיכם , בזים לה ומוקיעים אותה תחת כל עץ רענן (גילוי נאות - אני חילוני לחלוטין)
גזענות תמיד הייתה קיימת. גם היום היא קיימת. בעיקר בשם הלאומיות. לקרוא לאדם אידיוט ועבד נרצע על נגזרותיו אינה גזענות. להגיד על אתיופים/ערבים שהם סרטן זאת גזענות. ואתה יודע יפה מאוד מי עושה זאת. מחאת האתיופים האחרונה לא יצאה לפועל בגלל בן גוריון.
צביעות - שוב תכונה אנושית. קיימת אצל כולם ללא הבדל דת, גזע, מין , או דעה פוליטית.
רכרוכיות, לא חסרים שמאלנים המגיעים לסיירות גם כיום. בכלל, ברמה הלאומית. בניגוד למצב המקובל בשמאל העולמי כמה מפלגות שמאל בארץ ראית שאפילו רומזות שיש לפרק את צה"ל. לא תמצא זאת לא במר"צ, לא עבודה גשר ולא בכחול לבן. אז אולי, פשוט אולי, הגיע הזמן שתחשוב על כך שבניגוד לאגדות שהליכוד הלעיט אותך גם בשמאל מודעים לסכנות ופשוט חושבים שיש גם דרכים אחרות לפטור אותן.
העדר גאווה לאומית - כשאני רואה לאן הימין מוביל אותנו הדבר גורם לי להתבייש. אבל לעולם לא אתבייש על עצם העובדה שהמדינה הזאת הוקמה.
דת אבותי - את הדת והמסורת וודאי אינני מתעב. אני מקפיד להתכנס עם משפחתי המורחבת לטכסי קבלת שבת. אין לי שום בעיה עם יהודים שומרי הלכות. אדרבא, יצא לי לא מעט פעמים לארגן אירועים טעם חברות ומוסדות שלמדתי בהם ותמיד הקפדתי להתייעץ עם הדתיים שבחבורה לגבי הקייטרינג והמזון על מנת שיעמוד בסטנדרטים המקובלים על כולם. אפילו באירועים משפחתיים כוללים אני מקפיד על כשרות מינימלית בגלל צרכים של חלק מהנוכחים. גם עם זה אין לי בעיה. הבעיה שלי היא עם רבנים חשוכים המתעקשים לכפות את הדת הרבה מעבר לצרכים הקיומיים שלהם ושל קהלם כמו גם לנצל אותה על מנת להתחמק מנטל הלאומי של מיסים ושירות בטחוני כמו גם שדידת הביטוח הלאומי.
מה זה עניינים אם תהיה תחבורה ציבורית בשבתות, יהיו מרכולים פתוחים, מסעדות כשרות, כל עוד באפשרותם לחיות אחרת? הרי בדיוק כך הם מקיימים חיים יהודים ושלמים בתפוצות.
אני מעולם לא ראיתי שום איש ימין אשר ביקש לרדת מן הארץ בשל אי שביעות רצונו משלטון השמאל. כאן אתה כבר ממש מנסה להיות עיוור בכח. חוח האחד ושמוליק דגן שכותבים בפורום הזה שנים על גבי שנים אז לבטח נתקלת בהם.
נאווה ג'ייקובס - הליכודניקית השרופה והמטורללת שבשנים קודמות הקלידה קול מחאה באופן גס כנגד תופעת MEE TO, שיבחה את גנץ בגאווה כבוגר הכפר הירוק, אך ברגע שהוא נכנס לפוליטיקה מחוץ לליכוד עלתה לה בראש פנטזיית אבר זקוף ברפת קסומה. אגב אתמול היא סיפרה לעולם שהיא אוהבת את המדינה, אבל כשנשאלה על כך השיבה שהיא רוצה להמשיך לחיות באמריקה. שאלתי אותה בנימוס האם אין הדבר מראה כי אינה אוהבת את המדינה כפי שהיא טוענת. וכמובן מייד נחסמתי אצלה.
לגבי האוייב הערבי - זאת בדיוק הבעיה שלו. הוא חושב שהדאגה היהודית לזכויות אדם שהיא חלק מהתרבות שלה היא חולשה במקום חוזק. ואז בכל פעם שהוא יוצא למלחמה נגדה הוא חוטף על הראש. לא מבין מדוע בקרב הימין יש כל כך הרבה המתעקשים לאמץ את ההתנהלות הנפסדת הזאת של המדינות הערביות
.
אינך מבין את ההתנגדות לחוק הלאום. כי היא אנטי ציונית במודע.
כי אפילו במסמכי היסוד כמו הצהרת בלפור ומגילת העצמאות התחייבנו לא לפגוע בתושביה הלא יהודים של הארץ הזאת. ואז בשם הגאווה הלאומית כביכול, יצר הימין חוק שמוריד מערכם של הלא יהודים הללו דרך סעיפים כמו מעמד השפה שלהם. חוק הלאום התעלם במופגן מלקבע את ישראל כמדינה דמוקרטית ובאותו זמן רואה בהתיישבות יהודית ערך לאומי שיש לבססו (סעיף 7) . השילוב הקטלני הזה הוא תקדים מאוד מסוכן להדרת לא יהודים . איפה זה ואיפה הסעיף המפורש במגילת העצמאות הקורא ללא יהודים לעזור ולהשתתף בבניית הארץ.
השמאל הציוני הולך ונעלם - הוא לא . מה שהולך ונעלם הוא הימין הציוני ההופך לגרסה משיחיסתית הזוייה שיותר ויותר ימנים ליכודניקים הארד קור תומכי א"י השלמה לא יכולים עוד להביט בפרצוף שלו ולזהות אותם עם ערכי ז'בוטינסקי שיסד את התנועה. בפרטים נא לפנות לרשימה הולכת וגדלה של חברי כנסת ליכוד לשעבר שמצהירים פומבית כי לא יצביעו למפלגה הזאת.
גם "אנשים מסוגך" נתנו פעם לערבים מעמד אזרחי. ע"ע ערכי ז'בוטינסקי מהסעיף הקודם. זה כל העניין. לא רוצה חרדים עם זכויות יתר וערבים עם זכויות חסר. כי אם נמשיך עם מצב לא מאוזן לא נוכל לקיים פה מדינה.