הוא נחשב טוב ויעיל , עם קצת שכל ישר לא לפתוח אימיילים חשודים וכו' ,הורדת תוכנת ממקורות עלומים ועוד...כלומר להיות זהיר כמו שצריך עם כל אנטי וירוס אחר .לאחרונה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה של חלונות 10 הכולל הגנה מובנית מפני " תוכנות, אפליקציות, קבצים ואתרי אינטרנט זדוניים או שעשויים להיות בלתי רצויים" ( = ציטוט מכותרת עמוד תיאור האבטחה במחשב ).
האם הגנה זו מספקת או שמומלץ להגן באמצעות הורדת אנטי וירוס נוסף ?
בתודה מראש.
אני משתמש באנטי וירוס של מיקרוסופט. זה הכלי היחיד של מיקרוסופט שאני גם מוריד לו עידכונים. אבל לפני זמן מה הוא התחיל להתערב לי בקיבצי ארכיון, אז הגדרתי לו רשימה ארוכה של קבצים שהוא לא יסרוק.לאחרונה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה של חלונות 10 הכולל הגנה מובנית מפני " תוכנות, אפליקציות, קבצים ואתרי אינטרנט זדוניים או שעשויים להיות בלתי רצויים" ( = ציטוט מכותרת עמוד תיאור האבטחה במחשב ).
האם הגנה זו מספקת או שמומלץ להגן באמצעות הורדת אנטי וירוס נוסף ?
בתודה מראש.
אכן רצוי להעביר לפעיל. לא ברור ממש למה זה לא פעיל כברירת מחדלתודה רבה !
אגב משום מה מצב ברירת המחדל של הגנה זו הוא שחסימת אפליקציות שעשויות להיות לא רצויות הוא לא פעיל.
האם להעביר לפעיל ?
נכון אבל טוב בגדול שזה מזהיר לפחות , אז אני מבין לא צריך לסמן זה מודיע גם בלי , נו זה טוב.ההגדרה שלהם ל"אפליקציות שעשיות להיות לא רצויות" היא רחבה מאוד וכוללת גם קבצים של תוכנות לגיטימיות לחלוטין ולכם היא לא מופעלת כברירת מחדל.
גם שזה לא מופעל הדיפנדר עדיין יזהיר אותך אבל לא ינקוט שום פעולה אוטומטית.
בדיוק היום הוא הזהיר אותי מקובץ התקנה של FOXIT READER לגיטימי לחלוטין.
פעם בחברה שעבדתי בה היה קובץ התקנה כזה, אמרו לנו להתעלם מהאזהרה וזהו,ההגדרה שלהם ל"אפליקציות שעשיות להיות לא רצויות" היא רחבה מאוד וכוללת גם קבצים של תוכנות לגיטימיות לחלוטין ולכם היא לא מופעלת כברירת מחדל.
גם שזה לא מופעל הדיפנדר עדיין יזהיר אותך אבל לא ינקוט שום פעולה אוטומטית.
בדיוק היום הוא הזהיר אותי מקובץ התקנה של FOXIT READER לגיטימי לחלוטין.
תמיד בקיבצי תוכנות EXE וכדומה צריך להיזהר. אבל היה לא מזמן איטם עם זיר"ה ושם אמרו המון הפחדות חסרות בסיס.פעם בחברה שעבדתי בה היה קובץ התקנה כזה, אמרו לנו להתעלם מהאזהרה וזהו,
עד שיום אחד גילינו שכל הקוד שלנו הועלה לאינטרנט ע"י סוס טרויאני שהגיע עם התוכנה.
אז כדאי לחשוב טוב טוב על אפליקציות ש"עשויות" להיות לא רצויות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.