אנטי וירוס לנייד כן לא?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
התקנתי אנטי וירוס מקאפי של בזק..גם במחשב גם בנייד..אני חש שזה אוכל סוללה מהר ובשנים שיש לי אנטי וירוס זה בנייד ...לא קפץ אפעם...בבית יש הגנת בי סייבר של בזק גם, רוב היום אני בבית..הגלישה שלי היא לא רבה בפון לא מוריד מלבד החנות אפילקציות..לא עושה מידי חיפושים...האם שווה להשאיר את האנטי וירוס או אפשר לחיות מוגן וסביר גם בלעדיו..?

JEK12345JEK

Well-known member
התקנתי אנטי וירוס מקאפי של בזק..גם במחשב גם בנייד..אני חש שזה אוכל סוללה מהר ובשנים שיש לי אנטי וירוס זה בנייד ...לא קפץ אפעם...בבית יש הגנת בי סייבר של בזק גם, רוב היום אני בבית..הגלישה שלי היא לא רבה בפון לא מוריד מלבד החנות אפילקציות..לא עושה מידי חיפושים...האם שווה להשאיר את האנטי וירוס או אפשר לחיות מוגן וסביר גם בלעדיו..?

תבקש מהמפעילה הסלולרית שלך הגנת סייבר ומוירוסים בשימוש באינטנטרנט הסלולרי
לכל החברות יש את זה
בדר"כ זה בחינם

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תבקש מהמפעילה הסלולרית שלך הגנת סייבר ומוירוסים בשימוש באינטנטרנט הסלולרי
לכל החברות יש את זה
בדר"כ זה בחינם
אני לרוב בבית, בחוץ בקושי אני בפון וגולש על WI-FI לכן האנטי וירוס שם מקבלים ממילא במחיר של ההגנה על המחשב גם לפון...קליטה סלולארית ברחוב שלי אם תהיה סבירה אפילו זה יהיה נס אני בקבוצת נפגעי האין אנטנות...או שאני טועה זה מותקן בפון וממגן בכל מקרה? ואז מה ההבדל אם של בזק או ספקית סלולארית?

נערך לאחרונה ב:

JEK12345JEK

Well-known member
אני לרוב בבית, בחוץ בקושי אני בפון וגולש על WI-FI לכן האנטי וירוס שם מקבלים ממילא במחיר של ההגנה על המחשב גם לפון...קליטה סלולארית ברחוב שלי אם תהיה סבירה אפילו זה יהיה נס אני בקבוצת נפגעי האין אנטנות...או שאני טובה זה מותקן בפון וממגן בכל מקרה? ואז מה ההבדל אם של בזק או ספקית סלולארית?

בזק עובדת בתשתית חוטית

החברות הסלולריות עובדות באלחוטי
לכן ההגנה לא נצרכת בטלפון עצמו
אלא בשרתים של החברות הסלולריות עצמן

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בזק עובדת בתשתית חוטית

החברות הסלולריות עובדות באלחוטי
לכן ההגנה לא נצרכת בטלפון עצמו
אלא בשרתים של החברות הסלולריות עצמן
הבנתי תודה זה לא משהו שיעזור לי ויכסה אותי...אם כבר הגנה אז זו שמותקנת לי על המכשיר מקאפי של בזק...

WHAAAT

Active member
מעולם לא היה מותקן אצלי אנטיוירוס בנייד ולא רואה שבשבילי זה יכול להיות נחוץ אי פעם.

מבחן אורון שבוצע לאנטיוירוסים באנדרואיד היה בחודש נובמבר 2020. אם מעניין אותך מוזמן להפחק מזה את הידע הדוש לך.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מעולם לא היה מותקן אצלי אנטיוירוס בנייד ולא רואה שבשבילי זה יכול להיות נחוץ אי פעם.

מבחן אורון שבוצע לאנטיוירוסים באנדרואיד היה בחודש נובמבר 2020. אם מעניין אותך מוזמן להפחק מזה את הידע הדוש לך.
תודה עזרת מאוד לפי הכתוב הסוללה לא מושפעת אני מניח שקצת בסריקה וזהו...אז אשאיר תמיד טוב עוד הגנה .

blzvi

Active member
ממתי צריך אנטיוירוס לטלפון נייד?
בדרך כלל זה וירוס בעצמו
תסיר אותו

למעלה