השאלה אם אנטי וירוס eset מתנגש עם זה שבחלונות 10מיותר לגמרי. מספיק האנטי וירוס שיש היום בחלונות. כל הדברים שספק האינטרנט מוסיף רק יכולים להפריע לגלישה באינטרנט.
לא אמור להתנגש עם ה DEFENDER של מיקרוסופט.השאלה אם אנטי וירוס eset מתנגש עם זה שבחלונות 10
התקנתי eset שלא משפיע בכלל על הגלישה.זה בנוסף להגנות דרך הראוטר של בזקלא אמור להתנגש עם ה DEFENDER של מיקרוסופט.
ככלל , אני ממליץ להתקין תוכנת אנטי וירוס בנוסף לזאת שמגיעה עם מערכת ההפעלה.
לא חובה תוכנה "יקרה" בתשלום, ישנם תוכנות משלימות שהינם חינמיות.
למיטב זכרוני גם ל EST יש אחת כזאת. ל AVAST יש תוכנה כזאת וגם ל AVIRA , [לפחות הייתה לה כזאת].
היא לא מאיטה את פעולת המחשב לא בפעולות רגילות ולא בגלישה ברשת.
טוב עשית.התקנתי eset שלא משפיע בכלל על הגלישה.זה בנוסף להגנות דרך הראוטר של בזק
תודהטוב עשית.
אני לא ניסיתי אישית שני אנטי וירוסים. אני רק יודע שבפורומים שקשורים למחשב בתפוז, במשך שנים רשמו שלא טוב שיהיו 2 אנטי וירוסים במחשב אחד.השאלה אם אנטי וירוס eset מתנגש עם זה שבחלונות 10
אני לא יודע לאיזה אנטי וירוס של מיקרוסופט אתם מתכוונים מעבר ל DEFENDER.אתה יכול להתקין כמה אנטי וירוסים שאתה רוצה במחשב, אבל שרק אחד מהם יהיה פעיל.
כמתקינים אנטי וירוס בנוסף לאנטי וירוס של מיקרוסופט בחלונות 10 ו-11 - תוכנת האנטי וירוס המותקנת דואגת ל"נטרל" את האנטי וירוס של מיקרוסופט.
הנ"ל נכון בחבילת ESET AntiVirus.אני לא יודע לאיזה אנטי וירוס של מיקרוסופט אתם מתכוונים מעבר ל DEFENDER.
הדיפנדר פועל במקביל לאנטי וירוס של חברה מצד שלישי, כמו avast, eset. ואחרות.
אתה יכול לנטרל את חומת האש כמו שאתה יכול לנטרל את האנטי וירוס.
צפה בקובץ המצורף 118506
בפועל חומת האש - דיפנדר ואנטי וירוס משלימים זה את זה. אין שום סיבה בעולם ששניהם לא יהיו במצב - מופעל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.