אנטי-מחיקון

פוֹלי

New member
מה הוא אומר שם ב JUST ?

מישהו פתר את זה? בכל מקרה, רדיוהד נכנסו לרשימה של 100 הקליפים הטובים ביותר שיש ב youtube או משהו ביזארי שכזה. תקראו מה רשום שם תחת JUST, אני גיחכתי לרגע
http://www.pitchforkmedia.com/article/feature/36588/Staff_List_100_Awesome_Music_Videos/page_8

אכן דיי משעשע....+../images/Emo207.gif

מה גם שזה היה עובד עלי..אז למה לא... לנצל"ש - השאלה: משום מה הבנתי שהאלבום של יורק יגיע רק ביבוא מיוחד ובכמויות קטנות...האם נכון הדבר או שמע אני סתם פראנואיד וניתן יהיה להשיג את האלבום ככל אלבום אחר? וגם, האם ידוע על גירסא מיוחדת שתצא לאלבום?

vegetable man

New member
כרגע לא ידוע על גירסא מיוחדת לאלבום

שגם ככה הולך להיות מושקע מבחינת העטיפה והחוברת של המעצב סטנלי דונווד, האלבום יוצא ב-10 ביולי באירופה ויום אחרי באמריקה, וכפי שאני מכיר את המצב פה, הוא בטח יגיע באיחור של שבוע פלוס מינוס, ואני לא חושב שיהיה קשה להשיג אותו פה, אם כי אחרי חצי שנה יכול להיות שזה יהיה בלתי אפשרי, נוכח נסיונות העבר המרים שלנו...

kittycatbone

New member
טחח...

לא נראה לי הגיוני שזה מה שהוא אומר בקליפXP אבל קליפ טוב זה מה שבטוח:-
ותודה בקשר לכתבה!! היה מעניין לקרוא^^

vegetable man

New member
../images/Emo13.gif

הרשימה עצמה גם היא באמת של הקליפים הכי טובים. בעיני Remind Me של Royksopp הוא הקליפ הכי טוב שנעשה.

noy_boner

New member
יופי של ביקורת

הטעם שלו מאוד קולע . אני מרגיש הזדהות מוחלטת עם כל מה שנאמר שם . הפרוייקט שלו תופס אותי בהדרגה . זה כל כך תום יורק. האלבום הזה . כל מה שחשבתי שהוא אחראי עליו ברדיוהד .

../images/Emo51.gif על הקישור, פולי

נחמד לקרוא ביקורת חיובית על האלבום, אני רגילה לקרוא בעיקר "אוי, רדיוהד משעממים, מוזרים, פלצנים..." וטוב לדעת שיש מי שמתעלים מעל הסטיגמה הזו ובודקים כל אלבום לגופו.

LostChild

New member
אני מוכרח לקחת מעט קרדיט

על הכתבה הזו אלון עוזיאל שכתב אותה הוא קולגה וחבר יקר שלי היו לו כל מיני דברים לא יפים לומר על האלבום בהאזנות ראשונות והרבה פיסות מידע חסרות בנוגע ליורק והלהקה אבל נחלצתי לעזרתו וקהילת מעריצי רדיוהד בארץ ובעולם, כדי להחזיר עוד נפש בתשובה אל הגאולה של הערצת האדמה עליה דורכים חברי הלהקה :)

למעלה