אנטנה חיצונית עבור סורק.

אנטנה חיצונית עבור סורק.

ברשותי מכשיר radioshack pro91 נישא. מבקש את עזרת חברי הפורום בבניית אנטנה חיצונית שתמוקם על גג הבית ע"מ לשפר קליטה. האם ניתן לבנות לבד? קניה בארץ- אפשרית? תודה לעונים!

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מניסיון זה לא הכי טוב האנטנה של המכשיר מותאמת לרגישות שלו בדרך כלל המכשיר קולט משהו ומסנן דברים שהם בטווח מוגדר שהוא אמור לסנן ברגע שתחבר אנטנה גדולה אותם דברים יכנסו יותר חזק ואתה תישמע גם סתם רעש אבל הרבה רעש יותר ממה שאתה מחפש ועל מה שאתה מחפש

"ואתה תשמע סתם רעש"

על איזה רעשים מדובר? רעשים סטטיים? כלומר, המכשיר יעצור הרבה פעמים במהלך סריקה על שידורים שהם שידורי סרק/רעשים?

4Z7GBA

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני לא מכיר בדיוק את המונח הטכני של "הרעש" הזה אבל כן המכשיר יעצור המון פעמים וישמיע כל מיני רעשים אני לא יודע איך לתאר את זה אבל זה לא רעש לבן יש רעשים עם מיקצבים ויש בלי בקיצור אתה תישמע הרבה "סוגי" רעש ולא את מה שאתה כן רוצה ליקלוט

4Z7BGG

New member
אנטנה

אני חסיד גדול של קניית גלגלים עגולים במקום בניית גלגלים מרובעים תוצרת שוודיה שים כמה דולרים ותתחיל לעבוד כמו שצריך http://shop.ebay.com/items/?_nkw=discone&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=disone&_osacat=0 ולפני שמשטרת המוסר פה גוררת אותי לבסטיליה : גם אם נניח שיש תכניות כאלה , הרי שאם תרצה לקנות מוטות כאלו מנירוסטה, חבקים לאחזקת האנטנה וצינור אלומיניום איכותי לגוף האנטנה - זה יעלה לך פי 2. בדוק. במדינה הקטנה שלנו עם השוק המצומצם - סוחרי חומרי הגלם חייבים לשים כזה תג מחיר בשביל לשרוד שלא מעט פרוייקטים מוותרים על בנייה עצמית ומייבאים מוצרים מוגמרים מחו'ל.

הצצתי בקישור.

נראה בהחלט מעניין! אני חושב שאנסה קודם עם אנטנה מאולתרת בבניה עצמית, ובהמשך אם אכן אראה שיפור בביצועי הסורק (ולא חלילה הרעה כפי שמזהיר מנהל הפורום), ארכוש משהו בסגנון. מה דעתך? האם חיברת סורק לאנטנה חיצונית וקיבלת שיפור בביצועים?

4Z7BGG

New member
אנטנה

ראשית - תקשיב ותנסה מה אומר פאפא פרדי. זה לא עולה כלום וזה עשוי להספיק לצרכים שלך. את הקישור הצעתי לא בגלל שיש לי שותפות עם אחד מהם (וחבל, הם עושים יופי כסף.........) אלא בגלל שקניתי אחת כזו. ביום טוב אני שומע מראשון את מה שקורה בשדה תעופה בהרצליה ולהבדיל - את נתב הנמל של פורט סעיד (מצרים...).

לאחר מבט נוסף בקישור,

והסיפור על פורט סעיד, נראה לי שאזמין אחת. :) שלחתי למספר מוכרים שאלה בנוגע למשלוח לארץ הקודש. מקווה שמי מהם יהיה מוכן לעשות את השירות בעלות משלוח הגיונית...

4Z7BGG

New member
פורט סעיד

http://www.psdports.org/e-ptsport.asp ולשאלתך הבאה מה זה לעזאזל ערוץ 13 וערוץ 16 http://www.navcen.uscg.gov/marcomms/vhf.htm

אין כמוך!

ואין כמו הנכרי שהסכים לשלוח אל ארץ הקודש. אדווח על התוצאות בהקדם.

4Z1PF

New member
אני בעד בנייה

כחסיד בניות למינהן ובעלות אפס אוכל להציע לך את האנטנה המינימלית לבניה. אבל לפני כן ברצוני להדגיש פעם נוספת שמכשיר זה לא מיועד לאנטנה חיצונית. חיבור אנטנה חיצונית יכול לפעמים רק להזיק במקום להועיל. אבל מפני שההשקעה שואפת לאפס כדאי לנסות. מקוה רק שתחזור ותספר לנו על ניסיונך. אז כך: 1. בחר את תחום התדרים שברצונך לקלוט (צמצם עד כמה שאפשר, אל תבחר את כל תחום התדרים של המקלט) 2. חשב את התדר הממוצע הגיאומטרי (שורש של מכפלת התדר הנמוך בגבוה) 3. מסעיף 2 חשב מהו רבע אורך גל. 4. לעבודה - קח את קו הקואקס שמשמש עבורך כקו העברת ההספק. גלף ממנו את הבידוד החיצוני באורך שחושב לפי סעיף 3. נגלה לך הסיכוך. משוך וקפל את הסיכוך על עצמו כך שיכסה את החלק השלם של הקואקס. תלה על הגג. אפשר להצמיד את חוטי האנטנה שבנית על צינור פלסטי כמו צינור חשמל או מקל של מטאטא. 5. בהצלחה בבנית אנטנה במחיר שווה לכל נפש.

4Z7CBF

New member
גם אני בעד

לצערי הפסקתי להציע לגולשים את אפשרות הבנייה מכיוון שהיום אנשים לא בונים ! אל תשכח שיש לצאת מהבית ולרכוש כבל קוקאס מתאים וכול מיני אביזרי חיבור מה שמצריך את הגולשים לתאמץ גדול.

למעלה