אנטנה. טלוויזיה. כאלו.

JaneLame

New member
אנטנה. טלוויזיה. כאלו.

הייתי בדירה אטרקטיבית יחסית, ואחד השותפים אמר ש"אין בבניין אנטנה", ולכן לא קולטים כלום בטלווזיה. ידוע שבאזור ת"א יש בעיות קליטה למי שאין לו חיבור לכבלים. אני רוצה רק ערוץ 1 ו - 2 (יש לי מכשיר טלוויזיה ו-וידאו מיותמים, ויהיה לי הרבה זמן להרוג השנה). למישהו יש נסיון? אנטנה שקונים אצל מוישה החשמלאי בשכונה ושמים מעל מקלט הטלוויזיה זה מספיק?

babylon_a1

New member
קנתי אנטנה ב 50 ש"ח

לפעמים רואים קצת ערוץ 2 לפעמים מושלג, דיי רע בסה"כ אפשר להסתדר... ואנטה חיצונית עולה 150 בלי התקנה התקנה והובלה יכול להרים את זה ל 400 או יותר

JaneLame

New member
קבלו ביטול.

אימא שלי לא מרשה לי לקחת את הטלווזיה (עכשיו הן 2 אנשים בבית עם 3 טלוויזיות. שיבושם להן). אני מקווה שביום מן הימים ייצא לי להשתמש בטיפ שלך.

אני יכולה לנחם אותך ש..

1. קודם כל אנטנה חיצונית עולה 700 ש"ח. (ביררתי אצל 2 מתקינים) ולא 150 ש"ח, וגם אין הבטחה של המתקין שתראי כמו שצריך. כך שבדירה שכורה זה לא שווה את המחיר. 2. איכות שידורים באנטנה פנימית שואפת לאפס. ערוץ אחד באזור תל אביב אולי אפשר לקלוט, ערוץ 2 ממש רע. וצריך כל הזמן לעסוק בכיוון האנטנה. 3. אצלי יש טלוויזיה מיותמת עם אנטנה שלא קולטת כלום, ובלי כבלים - בקיצור, אין לי טלוויזיה, ולא רק שלמדתי לחיות עם זה אני גם ממש נהנית מזה שיש לי זמן לעשות המון דברים אחרים בשעות הפנאי. ואם אני רוצה לראות טלוויזיה, אני הולכת "לשנורר" זמן טלוויזיה אצל חברים ומשפחה. לא נורא, סך הכל הכל בסדר.

EyalPolo16V

New member
אצלי יש כבלים ואני בכלל לא רואה

אני בעיקר מוריד סרטים מהאינטרנט ורואה אותם בטלויזיה (מחוברת למחשב)

JaneLame

New member
חשבתי על זה.

בין כה וכה אני רואה רק "המגן", ובטח יש את זה ב MLDonkey כמו זבל.

Benjamin Turner

New member
צ'יקליס רולז../images/Emo45.gif

אני רוצה טלויזיה!

JaneLame

New member
את רפואנית, נכון?

מאיפה את זוכרת מה זה טלויזייה? מרשים. פעם ישבנו במסדרון של אורנשטיין, ודיברנו על מה הלימודים עשו לנו. כמה אנשים סיפרו שהם לא ראו סרט כבר הרבה מאוד זמן, לא שיחקו כדורסל, והבנות השוו למי יש יותר שערות ברגליים מרוב שלא מצאה רגע להוריד (אני ניצחתי).

Benjamin Turner

New member
אני רפואנית, אכן, לבינתיים

(עד שתסתיים תקופת מועדי ב' ואז יתברר שנכשלתי בכולם כי לא למדתי, ויעיפו אותי) אולם לא מזמן חזרתי מחופשת טלויזיה אצל הוריי, שהיתה אושר צרוף

Benjamin Turner

New member
ואגב

זה לא עד כדי כך נורא, רפואנים רואים לפעמים טלויזיה, מבלים ומנהלים חיים סמי-נורמליים... הבעיה שאצלי הטלויזיה היא התמכרות, וכמו שלאלכוהולסט אסור לשתות אפילו טיפה, גם לי אסור לצפות ולו בערוץ 1+2

moran f

New member
ברור שכן ../images/Emo6.gif

אם הם לא ידעו, עוד עלולים לבוא אלי חולים, ואז איך יהיה לי זמן לראות טלויזיה?

JaneLame

New member
בבקשה

http://www.getit.co.il/ie2/Auction.asp?AuctionID=833998 460 ש"ח. אם אין לך בעיית מחשב נייד כמו שלי, יש כרטיסים פנימיים (PCI) שיעלו לך חצי מזה. עם זאת, תצטרכי מישהו שיתקין אותם - דהיינו, כמעט כל טמבל עם מברג. הרעיון הוא שהמסך של המחשב ישמש כטלויזייה לכל דבר. מה שאפשר לעשות עם מקלט טלוויזיה, אפשר יהיה לעשות עם צג המחשב.

אפשר הפוך? שהטלוויזיה תהיה המסך

של המחשב ובמחשב יהיה לי כרטיס טלוויזיה. אין לי כבלים ואני מנסה למצוא פתרון יצירתי, כפי שהצלחת וודאי להבין.

נראה לי שזה אפשרי...

יש לי ידיד שסידר ככה שהטלוויזיה תהיה המסך של המחשב והוא משתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים לשחק משחקים ככה חבר שלי גם הולך לקנות כבל דומה לחבר בין המחשב לטלוויזיה על מנת שנוכל לראות על מסך הטלוויזיה את הסרטים שאנחנו בד"כ רואים במחשב אז נשמע לי הגיוני בסכ"ה שאפשר לסדר ככה שתיראי טלוויזיה במחשב בעזרת כרטיס טלוויזיה ואז לחבר את המחשב לטלוויזיה ככה שתראי טלוויזיה בטלוויזיה חחח הניסוח מצחיק אותי

ailag

New member
מחשב יש?

קני כרטיס טלויזיה. לא אותה איכות, אבל זה מה יש. יש לי שניים ישנים, נדמה לי שהם רק לווינדוס ושאחד רק ל 95, אבל אפשר למצוא ולנסות. הם בטח מתים כבר. ואם זה לא הולך מקסימום תהיי באינטרנט במקום

JaneLame

New member
הם PCI? אין לי סלוט פנוי

אני אצטרך לקנות USB, שעולים פי 4. ייתכן מאוד שאני אוכל לסדר שם כבלים פיראטיים.

למעלה