אנטנות לנתב ישן TP-LINK WR1043ND (לבן ומלבני)

rafid1

Active member
מנהל
אבל... נתב חדש AC עולה כמו 5 אנטנות כאלו...אין שום הגיון

בהחלטות של עזריה... מציע לשנות דיסקט

azaria

New member
רק שאלתי. התשובות עזרו לי להחליט (החלטה נכונה)

במקום לשלם כסף על אנטנות לנתב חביב אך מיושן - החלטתי להיעזר בשירותי הוט.
עברתי לפייבר-בוקס.
ככה יש לי מיני פייבר-בוקס בכל נקודת TV. ובזכות MOCA שהם סיפקו והתקינו - יש רשת Ethernet על גבי הכבל הקואקסיאלי, וכל מיני כזה משמ גם ממיר עבור הTV אבל גם נקודת גישה אלחוטית.
כך יש לי כיסוי אלחוטי של כל הבית, כולל שתי הקומות.
וכמובן שבמקום לשלם כמה מאות שקלים על ההתקנה ועוד תשלום חודשי עבור הפייבר-בוקסים - קיבלתי "מחווה שרותית" בדמות ביטול דמי התקנה ואיפוס דמי השימוש החודשיים.
כלומר כל המבצע הזה עלה לי בדיוק אפס שקלים. וגם נפטרתי מן הזוועה שנקראת הוטבוקס. ומהתקלות החוזרות ונשנות שניתקו לי את האינטרנט והטלפון מספר פעמים ביום ולפעמים גם מספר פעמים בשעה.
ותודה לפורום שעזר לי להחליט נכון.

azaria

New member
אנטנות לנתב ישן TP-LINK WR1043ND (לבן ומלבני)

יש לי נתב כזה, (כמו בתמונה) שמתפקד נהדר כבר שנים עם DD-WRT.
הוא משמש בתור AP לקומה אחת בביתי.
בקומה האחרת נמצא ההוטבוקס, שמשמש גם כנתב וגם כנקודת הגישה האלחוטית של הקומה ההיא.

כעט מתחיל ההוטבוקס לגםגם ולקרטע. ואני מעוניין להשמיש עוד WR1043ND שיש לי. אבל.... אין לי את האנטנות שלו.

איזה אנטנות צריך בשביל הנתב הזה? ראיתי כל מיני סוגים שונים של פרמטירים, החל בחיבורים הפיזיים וכלה בעוצמות והנחתות, ודציבלים ואורכים בסנטימטרים, ועוד ועוד. לא רוצה לקנות משהו שבסוף לא יתן תוצאות טובות או בכלל לא יתברג למקומו.
ואחרי שאדע מה לחפש - אשמח גם לרעיונות איפה עוד אפשר להשיג ענטיקות שכאלה?
אולי למישהו יש זרוק באיזה ארון ישן או בבויידעם?

rafid1

Active member
מנהל
בהחלט התקדמות (מחשבתית...)

רק קח בחשבון ש 1 - כל ממסורי המוקה הם ב100M ולא 1G. קצת חבל לרשת קווית...

azaria

New member
אלחוטי איטי יותר. וחיצונית ממילא יש לי "רק" 100

ובשביל המקרים הבודדים של העברה בים מחשבים בתוך הרשת הביתית... רובם מחוברים עדיים קווית את ה tp-link 1043nd שמשמש רק בתור סוויץ'. ביטלתי בומאת אוםציות הניתוב, האלחוט (בהיעדר אנטנות), dhcp, וכו. ז הוא נשאר רק סןויץ' עם 4 יציאות ג'יגה.

azaria

New member
תיקון בעיות הקלדה (קודם כתבתי מהסלולארי, בתנועה)

היה אמור להיות כתוב כך:
"ובשביל המקרים הבודדים של העברה בין מחשבים בתוך הרשת הביתית... רובם מחוברים עדיין קווית אל ה tp-link 1043nd שמשמש רק בתור סוויץ'. ביטלתי בו את אופציות הניתוב, האלחוט (בהיעדר אנטנות), dhcp, וכו. אז הוא נשאר רק סוויץ' עם 4 יציאות ג'יגה."

rafid1

Active member
מנהל
הגבלה ל100M

המשמעות - אכן גם בין המחשבים (כי היום אלחוטי 5G AC1200 תגיע בקלות ל350-250M)
אבל, גם אילוץ מגבלה לכיון האינטרנט כשהחבילה שלך למשל 200 (בהוט "שלך"...)
&nbsp
לשיקולך... אגב, אולי יש MOCA ל200M אצלם היום...

למעלה