אנטנות סלולאריות

gershon17

New member
אנטנות סלולאריות

שלום. חיפשתי במצע המפלגה התייחסות לאנטנות סלולאריות ולא מצאתי. ממה שכן ראיתי במצע, השתכנעתי שאני לא אמצע משפט כמו "נבטל את כל האנטנות הסלולאריות", אבל בכל זאת לא מצאתי שום דבר. מה ההצעה של הירוקים לגבי האנטנות הסלולאריות? מה הפתרון בהתחשב בעובדה שאנשים משתמשים בטלפונים סלולאריים, ובאמת ככל שהאנטנה קרובה יותר למכשיר, המכשיר הסלולארי משדר בעוצמה נמוכה יותר (והמכשיר הוא זה שמצמידים לראש, לא האנטנה)?

שיקופות ומניעת הסתרה מן הציבור

הבעיה הגדולה עם האטונות שאתה לא יודע אם מחר בבוקר הדוד שמש החדש על הגג של שכן הוא לא אנטנה סלולארית. כל זאת משם שיש בעיה בחוקי מדינת ישראל שמאפשר לחברות הסלולאר להציב אנטנות כמעט איפה שבא להם בלי להודיע או לשאול את התושבים. החוק הזה נוצר בגלל הכוח הרב שהפעילו חברות הסלולאר על כל המפלגות בכנסת שנכנעו לבסוף ואיפשרו את זה. אתה חייב לזכור שלדור השלישי של המכשירים צפויים להיות מוקמים עוד 18 אלף אנטנות! ומישהו צריך להיות משקל נגד לכוח של חברות הסלולאר בכנסת. אגב, אם אתה תוהה אני כמעט ולא משתמש במכשיר סלולארי, (רק לSMS) תודה, דרור

gershon17

New member
זו הדרישה שלכם?

שיודיעו איפה יש אנטנות סלולאריות? זה הכל?

הוירוקה

New member
חוק הקרינה הבילתי מיננת לקבלת שינים

האם הירוקים בעד רמת קרינה של ‎450 מיקרו-ואט לסנטימטר רבוע, לפי הICMIRP, או כמו אצלנו היום (משרד האיכ"ס)40, או 10 כמו למשל באיטליה, או אולי 1 כמו בזאלצבורג, ואולי עוד פחות? ואיזה מרחק מינימאלי של אנטנה "מקרו" הם יקבעו מאוכלוסיה רגישה (ילדים, זקנים, חולים) 150 מטר? 200? 500? וממי יקבלו אלה שנכסם ירד שיפוי? ואלה שבעתיד יתברר שלקו בכל מיני מרעין בישין עקב הסלולארי?

Gali84

New member
איזה נאום...

תזהר רק שלא לפזר יותר מידי מילים חזקות,עוד עלולים לחשוב שהנושא באמת בראש מעייניך.הרי אז עוד עלולים,חס וחלילה,לבקש ממך לתרגם מילים למעשים.ואנחנו כמובן לא רוצים להוציא אותך ביום שישי בשעה 13:30 להפגנת תושבים כנגד האנטנות בהרצליה.הרי אין כל קשר בינך לבין הרצליה.

Gali84

New member
אגב דרור,לפחות תפגין בקיאות בנושא

שתהיה לכם אג'נדה ברורה בנושא של קרינה סלולרית,ותוכנית מסודרת למאבק בחברות הסלולר. זו לא חוכמה לכתוב שיש בעייה.אני מאוד שמחה שאתה מודע לעובדה שאני יכולה לקום מחר בבוקר ולגלות ששמו לי אנטנות סלולריות ליד הבית.אה,זה בעצם כבר קרה,איזה קטע.. אתה תהיה משקל נגד החברות הסלולריות בכנסת?למה שאדם שפוי והגיוני יתן למפלגה שלך את הקול שלו,שלהביע תמיכה במאבק תושבים בעיר שלך,אתה לא מסוגל? ואף אחד לא תוהה אם אתה משתמש במכשיר סלולר,זה לא מעניין וזו גם לא הפואנטה. ואגב,גם הנתונים שלך לא נכונים.

Gali84

New member
לא מספיק שהירוקים,הם מפלגת נישה

גם בנישה שלהם הם לא מוצאים את התנוחה הנכונה. הירוקים לא נכנסו/יכנסו לכנסת,אבל זה לא מפריע להם להיות פוליטיקאים,ולהפר הבטחות לגביי תמיכה במאבק תושבים להסרת אנטנות סלולריות. כנראה שלירוקים הנושא הזה לא מספיק חשוב,הוא לא זכה לאיזכור במצע והוא גם לא תורגם לתמיכה במאבקים של תושבים למען הסרת האנטנות. באמת שאין סיבה להצביע לירוקים.

גלי יקרה

מפלגת הירוקים, לא מתקינה אנטנטות, לא מרוויחה מאנטנות, ואפילו לא מאשרת אנטנות. לדעתי את צריכה להתמקד, בפעולות שיעזור לך להוריד את האנטנה, ולתקוף את מפלגת הירוקים לא תזיז את האנטנה אפילו מלימטר. תמקדי בגורמים שמרווחים מן האנטנה. אני חייב לציין שפנית אליי, ואני טרחתי והשבתי לך בכמה עצות מן הניסון שלנו. אם רוצים להאבק באטנה צריכים להאבק במי שמרוויח ממנה קרי, חברות הסלולאר, וגורם שמשכיר את השטח לאנטנה. לצערי את בחרת לא לישם את העצות שלי, וחבל. אגב, הרצליה היא העיר היחידה בארץ שיש מפה ברורה של כל האנטנות, ורשימה כמעט מלאה שלהן. וכן הרשימה הזו נמצאת באתר מפלגת הירוקים. אגב, רבים מתושבי הרצליה שולחים לי מיילים ומודים לי על זאת. לגבי האנטנה שלך, אני בהחלט מעריך את השליחות הציבורית שלקחת על עצמך לפעול בנושא סביבתי. לדעתי נושא האנטנה שלך מטופל מעל ומעבר גם ע"י חברי מועצה אחרים ולכן לא ראיתי צורך להוסיף. אנחנו בהחלט פועלים לגבי קרינה ואנטנות בעיקר באזורים שהאנשים לא יכולים לארגן הפגנות ולעשות לובי. כמו בית האבות של עמיגור ליד חטיבת סמדר שלחנו מכתבים ועשינו רעש, או כמו הנושא של תחנת השנאיים בשביב. אני מבטיח לך שאם תארגני הפגנה מול משרדי עמיגור אני אבוא... תודה, דרור

Gali84

New member
הירוקים לוקחים חלק

במאבקים ציבוריים להורדת האנטנה?מוזר שאתה דרור שכל כך מהלל ומפאר לא מוכן להקדיש מזמנך ולהגיע להפגנת תושבים בנושא. אתה טרחת והשבת לי בנושא?שטענת שאין לך זמן לסייע לנו מפני שאתה עסוק בתעמולת בחירות?ודחית אותנו בקש בתרוץ עלוב של 'תפסיקו לדבר בסלולרי'. הנושא מטופל על ידי חברי מועצה אחרים?אתה שטענת כאן שהירוקים עושים כה הרבה בנושא הקרינה הסלולרית,היית אמור להוביל את המאבק יחד איתנו-כי לעקרון זה התחייבת המצע שלך,לעקרון הזה התחייב יריב פישר במסע הבחירות שלכם. אתה פשוט עושה מעצמך בדיחה דרור.הנוכחות שלכם במאבק שלנו הייתה נחוצה וידיעו האנשים וכלי התקשורת שחיפשו את הגופים הירוקים ללא הפסק,אנשים שנתנו לכם את קולם בבחירות לעירייה ושאלו בתמיהה אם אתם לא אמורים להיות הראשונים שמגיעים. גם בשיחות שניהלתי עם הדס בעלת המקום השני ברשימה היא פשוט התפלאה לשמוע שלא נרתמתם למאבק ולי זכור שהיא פנתה אלייך בנושא. ואגב,חשבתי שאתם לא פוליטיקאים ותהיו מוכנים לשבת עם כל מפלגה,בכל ממשלה.זה דיי מצר לנוכח העובדה שאפילו מאבק תושבים אתה מנתב לכיוון פוליטי ומדיר רגלייך ממנו.

gershon17

New member
רגע רגע, הורדת אנטנות ואז מה?

איפה כן שמים אנטנות סלולאריות?

למעלה